Chrupkie pieczywo to doskonała alternatywa dla tradycyjnego chleba czy bułek – zwłaszcza, jeśli akurat jesteśmy na diecie lub mamy ochotę na lekką przekąskę. Co jednak kłaść na chrupkie chlebki?
Poniżej przedstawiamy ulubione przepisy Agnieszki Radwańskiej na cztery pory roku, stworzone na bazie chrupkiego pieczywa WASA. Idealnie sprawdzą się jako pełnowartościowe śniadania, przekąski w trakcie zabieganego dnia, czy lekką kolację. Na przygotowanie ich wystarczy zaledwie kilka minut.
Zobacz także: Tosty z czekoladkami Kinder. Ten prosty przepis z TikToka stanie się Twoją nową obsesją
Fot. Pinterest.com (https://pl.pinterest.com/pin/1477812363327763/)
WIOSNA
Wasa z błonnikiem
pasta jajeczna
szczypiorek
zesty z marchwi
pieprz
LATO
Wasa Żytnie Delikatess
kremowy serek śmietankowy,
truskawki
listki mięty
miód
JESIEŃ
Wasa Żytnie Delikatess
pieczona dynia
oliwa z oliwek
listki tymianku
czarnuszka
ZIMA
Wasa z błonnikiem
prażone jabłko
cynamon
miód
pokruszone orzechy włoskie
Pycha!
Mat prasowe