Nowości kulinarne maja - skosztuj w tym tygodniu!

Pyszności na majowy czas grillowania i weekendowego leniuchowania.
Nowości kulinarne maja - skosztuj w tym tygodniu!
12.05.2012

MARWIT, Sok z czerwonych winogron. Świeży sok z limitowanej serii, z zamknięciem typu twist-off. Duża dawka winogrona orzeźwia, poprawia krążenie w organizmie, obniża wysokość ciśnienia tętniczego. Lepsze krążenie oznacza sprawniejszą dostawę tlenu w komórkach krwi nie tylko do narządów wewnętrznych układu krwionośnego czy pokarmowo-wydalniczego, ale także do mózgu.

DAWTONA, Biała fasola w sosie pomidorowym. Niewielkie nasiona fasolki zatopione w naturalnie gęstym i aromatycznym sosie pomidorowym mają odpowiednią konsystencję i delikatny smak. Fasolę wystarczy podgrzać i doprawić wg własnego uznania – na słodko lub bardziej pikantnie - i podać z tostami lub puree z ziemniaków, by stworzyć pyszne, szybkie danie obiadowe.

FROSTA, Warzywa na patelnię karaibskie. Stanowią kompozycję ananasa, mango, brokułów, fasolki szparagowej, marchewki, cebuli, papryki oraz marchewki żółtej. Egzotycznego smaku dodaje im sos przyrządzony na bazie mleczka kokosowego i oryginalnych przypraw.

Nowości kulinarne

KAMIS, Przyprawa do hamburgerów z grilla. Dzięki recepturze opartej na naturalnych składnikach - polecana jest do przyrządzania hamburgerów dla dzieci, które wręcz uwielbiają ten smak. Podstawą każdego hamburgera jest dobrze przyprawione mięso. Odpowiednio dobrana mieszanka ziół i przypraw podkreśla smak mielonego mięsa. Przyprawa ta jest lekko pikantna z kawałkami papryki słodkiej i cebulki. Składniki te doskonale podkreślają smak i sprawiają, że grillowany hamburger zyskuje wyrazisty charakter.

SANTE, Racuchy owsiane. Zamknięte w 200-gramowym opakowaniu, z którego można zrobić około 20 racuchów. To gotowa mieszanka bazująca na prostych składnikach. Poza mąką pszenną, rodzynkami, cukrem waniliowym, sodą oczyszczoną (wodorowęglanem sodu) i solą morską, zawierają aż 41,3 proc. otrąb owsianych.

CISOWIANKA, Perlage w puszce. Połączenie delikatności wody, zamkniętej w nowoczesnym opakowaniu, opieczętowanym grafiką nawiązującą do największego wydarzenia sportowego bieżącego roku to najgorętszy hit sezonu wiosna-lato 2012. Charakterystyczne, subtelne musowanie wody uzyskano dzięki metodzie nasycenia dwutlenkiem węgla pochodzenia naturalnego. Jego właściwości łagodnie pobudzają trawienie, a przy okazji nie podrażniają.

Zobacz także:

Domowe bułeczki, chlebki i rogaliki - proste przepisy na aromatyczne pieczywko ♥

Ciasto francuskie w wersji wytrawnej - aromatyczne pierożki, pikantne zawijasy itp.

Komentarze (1)

Ocena: 5 / 5
Anonim (Ocena: 5) 12.05.2012 00:42
osobiście polecam Wam wodę Diamond Clinic, warto dać za taki smak troszke wiecej...
odpowiedz

Polecane dla Ciebie

Polecane wideo