Nowości kulinarne stycznia - skosztuj w tym tygodniu!

Nowe smaki na nowy rok. 2012 będzie pyszny!
Nowości kulinarne stycznia - skosztuj w tym tygodniu!
31.12.2011

PAOLA, Malinowe syropy, 6 zł/sztuka. Jesienno¬ zimowa limitowana edycja syropów Paola obejmuje dwa nowe smaki: Truskawka z wanilią oraz Zimowa malina. Pierwsza propozycja oszałamia aromatem soczystych, wygrzanych w letnim słońcu truskawek wzbogaconych o nutkę aromatycznej wanilii. Drugi wariant łączy w sobie głęboki smak dojrzałych malin z kompozycją przypraw korzennych i cytrusowym dodatkiem skórki pomarańczy.

WINIARY, Pomidorowa z serii Nasza Specjalność, 2,40 zł. To niezawodny sposób na tradycyjny, pyszny smak. Zawsze się udaje, ponieważ jest doskonale doprawiona i ma intensywną barwę.

KNORR, Puszyste placki z jabłkami. Dobranie odpowiednich proporcji składników na pyszne placki nie stanowi już problemu. Nie trzeba dodawać proszku do pieczenia, sody czy drożdży i czekać, aż ciasto wyrośnie. Składniki niezbędne do przygotowania placków znajdziemy w opakowaniu Fix Knorr. Wystarczy jedynie szklanka mleka, dwa jabłka i puszyste placki gotowe! Dzięki Fix Knorr przygotujesz ich nawet do 20 sztuk

nowości kulinarne

GRANEX, „Zawiera Błonnik i Jabłko”, 5,50 zł. wytwarzany jest z otrębów pszennych i pszenicy. Charakteryzuje się bardzo wysoką, niespotykaną w innych produktach zawartością błonnika pokarmowego, pozyskanego zarówno ze zbóż, jak i jabłek. To propozycja skierowana do osób ceniących sobie zdrowe produkty wytwarzane z pełnych ziaren zbóż. Dostępny jest w formie granulatu otrębowego z wysoką zawartością błonnika. Dzięki temu zapewni organizmowi uczucie sytości i doskonale wkomponuje się w każdą zdrową dietę.

EMIX, Babka piaskowa, 4,15 zł. To magiczny proszek, z którego w kilka chwil wyczarujesz pyszne, puszyste i delikatne ciasto. Jedno opakowanie starczy na dużą blachę wypieku. W opakowaniu znajdują się 2 mieszanki – jasna i ciemna, dzięki czemu można przygotować ciasto dwuwarstwowe, lub tzw. Zeberkę.  Ciasto Emix ma idealną strukturę tradycyjnego wypieku: lekko wilgotne, dwusmakowe wnętrze otacza chrupiąca skórka.

Zobacz także:

Poradnik Kulinarny: Kuchnia arabska

Oryginalne & aromatyczne.

Dania na OSTRO dla miłośniczek pikantnego menu

Przygotuj doskonałe, pikantne potrawy i zachwyć nimi swoich bliskich.

Polecane wideo

Komentarze (7)
Ocena: 5 / 5
Anonim (Ocena: 5) 01.01.2012 21:16
Puszyste placki z jabłkami - tak, są dobre tylko , że jest ich około 10 sztuk i przypalają się ponieważ są za słodkie!!!! No i wtedy robią się mniej smaczne!!!!!
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 31.12.2011 14:11
haha oj papilocie coś ci sie nie udało z tymi nowościami one juz dawno są na półkach sklepowych a te placki to dokladnie w kwietniu zaczeli je reklamowac
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 31.12.2011 12:56
nowości ? ja od pół roku kupuję identyczny błonnik!
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 31.12.2011 01:37
hahaha dokładnie to samo pomyślałam jak te placki z jabłek zobaczyłam, pamiętam że je jadłam i to było baaaardzo daaaaaaaaawno temu.
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 31.12.2011 01:26
chyba sobie żartujecie z tymi plackami... one są już chyba z rok!!!
odpowiedz

Polecane dla Ciebie