Nowości kulinarne listopada - skosztuj w tym tygodniu!

05 Listopada 2011

Rozgrzewające, słodko-słone pyszności na zimne poranki i wieczory...

nowości kulinarne

GRANEX, Pieczywo 7 Zbóż. To sposób na proste w przygotowaniu, niskokaloryczne, a zarazem smaczne śniadanie. W skład każdej kromki wchodzą poddane jedynie niewielkiej obróbce ziarna żyta, pszenicy, ryżu, jęczmienia, owsa, kukurydzy i amarantusa. Dzięki zawartemu w nich błonnikowi znacznie dłużej zachowamy uczucie sytości. Jedna porcja chrupkiego pieczywa Granex to zaledwie 20 kcal.

BACK MIT, Tarte orzechy włoskie, 9,99 zł. W trakcie jednego cyklu produkcyjnego orzechy włoskie są z osobna tarte i natychmiast, w atmosferze specjalnego spożywczego gazu obojętnego, pełniącego funkcję przedłużającą przydatność do spożycia, umieszczane w opakowania chroniące zawartość przed światłem.  Dodatkowo orzechy włoskie nie zawierają dodatków, które z reguły zmieniają smak ciasta, mamy zatem pewność stosowania naturalnych wyrobów, zapewniających  najwyższą jakość i indywidualność własnych przepisów.

WAWEL, Truskawkowa mleczna czekolada nadziewana, 8,99 zł. To subtelne połączenie smaku świeżych truskawek z wyśmienitą mleczną czekoladą. To propozycja dla wszystkich tych, którzy w chłodne, jesienne wieczory pragną przypomnieć sobie smak lata i soczystych truskawek.

Strony

× Użyj prawej i lewej strzałki na swojej klawiaturze, aby przeglądać podstrony artykułu
Komentarze (13)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz