Nowości kulinarne czerwca - koniecznie skosztuj ich w tym tygodniu!

Mnóstwo pyszności na czerwcowe pikniki! Nie może ich zabraknąć na żadnej letniej imprezie!
Nowości kulinarne czerwca - koniecznie skosztuj ich w tym tygodniu!
11.06.2011

GOMAR PIŃCZÓW, Syrop jabłkowo-miętowy, 4,30 zł. Uzyskiwany jest ze starannie dobranych owoców jabłek i liści mięty. Proces jego produkcji przeprowadzany jest według tradycyjnych, wypracowanych w ciągu wieloletniej praktyki receptur. Dzięki temu niczym nie ustępuje przetworom przygotowywanym samodzielnie w domu – zarówno pod względem smaku i aromatu, jak i właściwości prozdrowotnych.

CZANIECKI MAKARON, Makaron Spaghetti „A’la Italiana”, 3,50 zł. Świetnie nadaje się zarówno jako danie główne, jak i szybka przekąska, uświetni niejedno spotkanie przy stole zachęcając do nawijania złocistych nitek na widelce. To prawdziwa gratka dla wszystkich, którzy uwielbiają tradycyjną włoską kuchnię i klimat włoskiej trattorii.

ALGIDA,  Multipack Big Milk Mini Mix, 7,69 zł. Zawiera 6 sztuk uwielbianych przez Polaków Big Milków w wersji mini - po 2 lody Big Milk, Big Milk Bambi i Big Milk Toffi. Teraz możesz mieć zawsze pod ręką w domu swoje ulubione smaki lodów na patyku! 

nowości kulinarne

HORTEX, Słodkie grejpfruty z pomelo Sok 100%, 4,70 zł. Nie zawiera cukru, kusi smakiem soczystych grejpfrutów rubinowych przełamanych słodką nutą pomelo. Powstał z soczystych rubinowych grejpfrutów, które połączono z naturalną słodyczą aromatycznego pomelo.

WAWEL, Mieszanka polskie smaki. To kompozycja czterech doskonałych galaretek o owocowych smakach, oblanych ciemną czekoladą Wawel. W tej limitowanej serii zapakowanej w nowe, czerwone opakowanie możemy odnaleźć delikatność poziomek, niepowtarzalny aromat wiśni, soczystość dojrzałych gruszek oraz zupełnie nowy - wyrazisty smak czarnej porzeczki.

BAKOMA, Chrupiący Bakuś, 1,70 zł. Wyróżnia się niespotykaną puszystością i lekkością. Jest wyjątkową kompozycją pysznej śmietanki i delikatnego twarożku. Teraz także w wersji chrupiącej - zachwyci wszystkich smakoszy serkowych rozkoszy.

Zobacz także:

Letnie przepisy na dania z truskawek

Poradnik kulinarny: Przepisy na dania kuchni skandynawskiej

Polecane wideo

Komentarze (7)
Ocena: 5 / 5
Anonim (Ocena: 5) 17.07.2011 00:30
Najlepszy jest zwyczajny Bakuś bez tych kuleczek ;p
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 17.07.2011 00:29
Lepszy jest zwyczajny Bakuś bez tych kuleczek ;)
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 11.06.2011 09:20
Bakuś jeszcze istnieje? Nieźle im się udaje utrzymywać, jadłam to jeszcze w podstawówce w klasach 1-3... Same dobre wspomnienia ;-)
zobacz odpowiedzi (1)
Anonim (Ocena: 5) 11.06.2011 02:33
Ten Bakuś jest od paru miesięcy... Big milki jadłam półtora miesiąca temu...
zobacz odpowiedzi (1)
Anonim (Ocena: 5) 11.06.2011 02:05
żal.pl
odpowiedz

Polecane dla Ciebie