Magda Gessler wraz z ekipą „Kuchennych rewolucji” zjeździła już nasz kraj wzdłuż i wszerz. Śmiało można stwierdzić, że doświadczona restauratorka i smakoszka zmienia oblicze polskiej gastronomii. Jak wyglądają kulisy powstawania flagowej produkcji stacji TVN?
Zobacz także: Kulisy rozstania Agnieszki Kaczorowskiej i Macieja Peli. Tak dzielą się opieką nad dziećmi
„Kuchenne rewolucje” z całą pewnością można uznać za jeden z kultowych polskich programów telewizyjnych. Od czternastu lat nie traci na popularności i w dalszym ciągu przyciąga przed ekrany widzów w różnym wieku. Wiele osób jest zdania, że to zasługa charyzmatycznej i niekiedy zachowującej się w dość kontrowersyjny sposób prowadzącej, Magdy Gessler. Rzucanie talerzami i garnkami, czy niecenzuralne słowa wypowiadane bez ogródek pod adresem właścicieli oraz pracowników restauracji od dawien dawna są w „Kuchennych rewolucji” na porządku dziennym.
Fani programu przez lata zastanawiali się, na jakich zasadach odbywają się owe kuchenne metamorfozy. Ekipa produkcyjna „Kuchennych rewolucji” nareszcie postanowiła ustosunkować się do rozmaitych spekulacji. Kwestią, która budziła największe zaciekawienie, było to, czy uczestnictwo w popularnym show jest związane z ponoszeniem opłat. Producent „Kuchennych rewolucji”, Nikola Mihov wyjawił, że wszystkie koszty ponosi firma realizująca program na zlecenie stacji TVN, a nie restauratorzy.
Zobacz także: Piotr Mróz ostro komentuje Halloween. Padły słowa o czczeniu zła i szatanie
Wyświetl ten post na Instagramie
Wyświetl ten post na Instagramie