Forum Uroda i wizaż
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2
-
Morfea2010-11-27 19:48:45
zgłoś do usunięcia
Kazdy facet ma swoje upodobania i trudno powiedziec jednoznacznie, czy mezczyzni wola niskie czy wysokie, mysle ze najbardziej licza sie proporcje
-
Anonim2011-01-06 21:41:06
zgłoś do usunięcia
Wysokie kobiety są na swój sposób atrakcyjne, tak samo jak i niskie. Na wysokich lepiej leżą ubrania, mają lepsze proporcje i pewną klasę w sobie. Z kolei te niższe wzbudzają instynkt opiekuńczy u mężczyzn a oni lubią czuć się "bardziej męsko":)
-
paul2502011-02-01 8:04:20
zgłoś do usunięcia
Dokładnie, nie ma reguły. Niektórych wysolachnych facetów kręcą kobitki o wzroście 150cm, a niektórzy wolą nawet nie tyle wysokie pani, co pulchne! Ilu ludzi, tyle gustów i guścików. I to jest piękne!! :D
-
Anonim2011-02-05 21:42:05
zgłoś do usunięcia
Faceci lubia górować...
-
morska_bryza2011-02-08 14:21:02
zgłoś do usunięcia
moim zdaniem to jest tak ze na ulicy oni sie ogladaja za dlugonogimi dziewczynami ale predzej sie wiaza z drobnymi niskimi
-
Yo-anna852011-02-12 14:48:00
zgłoś do usunięcia
moim zdaniem wolÄ… wysokie chude, ot
-
toltek2011-02-17 12:17:41
zgłoś do usunięcia
wzrost u kobiet nie gra takiej roli jak u mężczyzn wiadomo, że to kobietą przeszkadza niski wzrost faceta dla tego trudno mi odpowiedzieć na twoje pytanie.
-
Anonim2011-02-20 13:16:58
zgłoś do usunięcia
dużo ciekawych informacji na ten temat poczytasz na wwwfitoterapiadlaciebie.blogspot.com zerknij warto
-
kingass2011-02-25 10:32:00
zgłoś do usunięcia
Raczej wolÄ… takie filigranowe =)
-
hoplita2011-03-02 11:13:29
zgłoś do usunięcia
Raczej to działa na odwrót to kobiety patrzą na wzrost nie lubią niskich facetów. My mężczyźni nie patrzymy za bardzo na wzrost kobiet.
-
Q-Clinique2011-10-25 21:02:16
zgłoś do usunięcia
Myślę, że tego nie da się jednoznacznie twierdzić, tak samo jak my kobiety nie mamy jednoznacznego typu mężczyzny....
-
blue_amelia2011-11-01 10:14:53
zgłoś do usunięcia
jak to moi moja mama : kazda potfora ma swojego amatora :-)
-
Anonim2011-11-25 3:47:18
zgłoś do usunięcia
przewaznie spojrza na wyzsza, wysmukla laske, warunek -mloda twarz, tak do 30 i zeby wygladala na 18, reszta odpada, a i jeszcze krótka spódnica i mysle ze to cala filozofia, a potem idzie za róg pomagac swojej zonie w zakupach i pchac wózek a i tak oczy biegaja. Dlaczego jest wlasnie z nia? PRZYPADEK,moze szkola, studia, praca, srodowisko, akurat byla pod reka...itdhistorii jest wiele
-
Junka22012-01-03 12:30:16
zgłoś do usunięcia
Raczej..każda potfora znajdzie swego amatora...coś w tym jest,a co do facetów,to nie ma cudów,za każdą się obejrzy,byle by była tylko młoda.Chociaż i za starszymi,zadbanymi też się obejrzą,jak top faceci
-
basia_bm2012-01-11 13:47:52
zgłoś do usunięcia
Witam:) Tak sobie siedzialam i przegladalam Wasze komentarze:) Tak troche mnie rozbawily:) Mam 187 cm wzrostu. Czyli zaliczam sie do tych baaaardzo wysokich. W glebi duszy natomiast czuje sie na jakies 160cm. Bozia obdarzajac mnie takim wzrostem zapomniala o odwadze:) Nie twierdze, ze Panie majace 160 cm sa bojazliwe, nie nie. Im bardziej "do twarzy" ze strachem:) 187cm....jak na KObiete to baaaardzo duzo. Wiele razy stawalam przed lustrem i zadawalam sobie pytanie "Dlaczego ja"?. Po prostu. Uroslam. Jest wiele sytuacji, w ktorych chcialabym miec chociaz te 7 cm mniej ale chyba przesadzam. W koncu jestem zdrowa. Relacje damsko-meskie? Mysle, ze KObiety nizsze maja zdecydowanie lepiej pod wzgledem, brzydko ujme, wyboru Mezczyzny. Wysokie budza zainteresowanie, owszem, ale zazwyczaj samym faktem, ze posiadaja takowy wzrost. Nie cieszy wcale mnie ten fakt, gdyz czasami mialabym ochote schowac sie w tlumie no ale niestety nie jest mi to dane:) Czy mezczyznom podobaja sie Wysokie? czy te Nizsze KObiety? Oczywiscie, ze jest roznie. To tak samo jak z Kobietami. Jedne wola nizszych, inne Wyzszych. Sam wyglad to przeciez 1e wrazenie i ono jest najwazniejsze. Z czasem jednak kiedy czlowieka poznajemy i staje sie to sprawa drugorzenna. Czy mialam powodzenie? Hmmm mysle, ze nie bylo najgorzej. Zainteresowani byli. I glownie Niscy. Tyle, ze jestem osoba, ktora nie rzuca sie na szyje( :) hmmm smiesznie zabrzmialo:) ) kazdemu napotkanemu Panu. Ojjjjj dlugo czekalam. Bylam pewna, ze znajde Tego Jedynego o wzroscie, ktory wspolgra z moim. A tu buuuuum:) Cale 180 cm Mezczyzny, ktory nie zwazajac na moje niezadowolenie, protesty, uparl sie i wygral. I nigdy! Przenigdy! Nie zamienilabym tych 180 cm na wiecej. Ciezko mi bylo ogarnac to, ze Jemu absolutnie nie przeszkadza moj wzrost. Predzej mnie wadzil. Ale coz zrobic? Zycie bywa zaskakujce. A jezeli ktos mi powie: "O matko! Jaki oni wygladaja!?" To tylko sie usmiechne:) Niech mowia. To jest moje zycie, ktorego nikt inny za mnie nie przezyje. Wole miec u boku Moje najcudowniejsze 180 cm i byc szczesliwa. Niz np 200 cm i tylko dobrze wygladac. Sa rozne gusta tak jak i rozne podniebienia. Czasami gdy czegos nie lubimy, gdy jakas potrawa wydaje nam sie nieapetyczna, to jednak probujemy, z czystej ciekawosci. I czasami bywa tak, ze jest to najlepsze na swiecie danie jakie kiedykolwiek jedlismy. Gdy czlowiek trafi na swoja bratnia dusze to ani centymetry, ani kolor oczu nie beda istotne. Wazne jak czujemy sie we wlasnym towarzystwie, czy odpowiadaja nam nasze priorytety i cele. Jest tylu ludzi na swiecie i tylezsamo gustow, upodoban, ze spory kto kogo, jak i gdzie, nie przyniosa zadnego efektu:) Pozdrawiam:)
-
Sklep.Mikoma2012-01-12 15:09:34
zgłoś do usunięcia
Faceci lubią naturalnie piękne dziewczyny. Co więcej patrzą na to, aby była zadbana. Reszta nie jest ważna, bo pierwsze wrażenie musi byc udane, gdy dziewczyna jest naturalna i zadbana. Z pewnością w tym pomagają schludne ubrania, a, żeby się ładnie prezentowały na sylwetce ważna jest bielizna, która podkreśli co najpiękniejsze. U mnie w sklepie oferuję duzy wybór modelującej i wyszczuplającej.
-
madziaszalona2012-01-26 10:07:41
zgłoś do usunięcia
faceci lubia konkretne kobiety:) nawet jakbys miała 150 a będziesz miała to coś to nie boj sie o koniunkturę na Twe lico:) Lubią zmysłowe zadbane kobiety:> Ja dla swojego zawsze jestem zadbana. Np. zawsze mam umalowane usta bo wiem że go to kręci, ostatnio odkryłam świetny kolor w palecie szminek z artdeco. On po prostu wariuje:>
-
Sklep.Mikoma2012-03-05 16:29:28
zgłoś do usunięcia
nie wszystko zloto co sie swieci kobitki tez nie zawsze zachwycaja sie przyslowiowymi"macho"dla mnie facet ktory do przesady korzysta np.z solara to zakrawa juz na pedzia kobiety ktore z tym przesadzaja tez do normalnych nie naleza.
-
Sklep.Mikoma2012-03-21 11:26:01
zgłoś do usunięcia
Mężczyźni to jeszcze bardziej skomplikowane istoty od kobiet;) Nie ma ogólnego ideału kobiety, która podobałaby się każdemu. Jedi wolą wyzywające brunetki ini słodki blondynki. Najwazniejsza jest szczerość by pokochał nas takie jakie jesteśmy;)
-
Anonim2012-03-26 17:06:49
zgłoś do usunięcia
Czytałam dużo ...i wychodzi z tego ,że wolą niższe ,bo czują się lepiej ..do wyższej czasem boją się zgadać ,no ale jak sama tutaj powiedziała jedna z dziewczyn ...chłopaki mają różne gusty.;D
-
kimono2012-04-03 13:46:38
zgłoś do usunięcia
to wszystko zależy od faceta. znam takich którzy nie są za wysocy a lubią wysokie i w ogóle każdy wariant występuje ;)
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2

Co wola faceci?