Forum Uroda i wizaż
- Strony:
- 1
- 2
- nastÄ™pne »
-
b_penny2010-07-10 17:47:01
zgłoś do usunięcia
Czy faceci lubia niskie dziewczyny? Ktore wola, niskie czy wysokie? (Wiem ze kazdy ma swoj gust, ale tak ogolnie mowiac.)
-
kayetanna2010-07-10 18:03:57
zgłoś do usunięcia
Aha, pewnie pytasz z konkretnego powodu., więc wiedz jedno: wzrsot nigdy nie będzie przeszkodą w tym, aby facet Cię polubił lub stwierdził, że Cię w "ten sposób" nie polubi. Sama mam niecałe 160 cm wzrostu i to raczej był zawsze atut. Czują się przy mnie więksi i może bardziej męscy ;)
-
Anonim2010-07-10 18:27:23
zgłoś do usunięcia
nie ma na to pytanie odpowiedzi. logiczne jest ze na wysoka kobiete nie kazdy facet moze sobie pozwolic wiec wstydza sie i do nich nie startuja... wysoka kobieta jest marzeniem facetow ale niska moze miec kazdy. ja mam 177 cm i nie lubie mojego wzrostu ale na powodzenie nie narzekam:)
-
Anonim2010-07-10 20:58:06
zgłoś do usunięcia
ja mam 176 cm mój facet 165.. ale to nie przeszkadza nam w niczym. wiem, że czasem źle się czuje z powodu swojego wzzrostu, ale mój wzrost mu się podoba :) a ja w ogole nie mysle o tej roznicy miedzy nami.
-
Anonim2010-07-10 21:46:21
zgłoś do usunięcia
no na ogół wolą wysokie
-
LadyPink2010-07-10 21:51:18
zgłoś do usunięcia
nie można jednoznacznie stwierdzić czy wolą wysokie czy niskie... Każdy facet ma inny gust. Napewno wolą niższe od siebie :)
-
LadyPink2010-07-10 21:53:23
zgłoś do usunięcia
śmieszy mnie wypowiedz ze wysoka kobieta jest marzeniem facetow heh bo to bujda jakiejs wysokiej dziewczyny ktora pewnie by tak chciala zeby bylo :) Ale naprawde kazdy facet ma inny gust.. Moze dla jednych marzeniem jest wysoka kobieta ale dla drugich marzenie to niska kobieta... takze napewno od kobiet sie tego nie dowiesz :) Zapytaj facetów ;P
-
Anonim2010-07-11 10:23:21
zgłoś do usunięcia
zabolalo bo masz 150 cm w kapeluszu?:D otoz moje slowa pochodza od facetow, nawet na forach sie w ten sposob wypowiadaja. a poza tym to jest jakbys niezauwazyla logiczne, bo wysoki facet moze miec i niska i wysoka kobiete a niski tylko niska bo trudno zeby facet z 160 cm startowal do 180cm laski. wiec uspokuj sie kochanie:D
-
Anonim2010-07-11 0:07:03
zgłoś do usunięcia
również mnie zdziwiła opinia, że wysoka kobieta jest marzeniem facetów ;) co prawda może nie jestem obiektywna bo sama jestem bardzo niska, ale ja, w przeciwieństwie do wysokiej koleżanki, która to napisała, nigdy nie żałowałam że jestem niska. Mam wrażenie że przy niskich kobietach w mężczyznach budzi się coś w rodzaju instynktu opiekuńczego ;) a jeśli chodzi o wysokie kobiety wydaje mi się że lubią sobie na nie popatrzeć, poderwać, ale niekoniecznie chcą się nią opiekować ;) oczywiście to jedynie subiektywne spostrzeżenie ;) w rzeczywistości nie można ustalić reguły
-
Anonim2010-07-11 0:45:16
zgłoś do usunięcia
kurcze no... dziewczyna się pyta ogółem, o stereotypowy ideał dziewczyny. To tak jak dla nas wysoki facet... jak tak czytam to widzę,że te niższe bardzo się nie chcą z tym pogodzić. Ja jestem średniego wzrostu i stwierdzam,ze faceci lubią wysokie dziewczyny...i co? nie należe do nich? i co z tego. Tu chodzi o stereotyp. A jeśli chodzi o gusta i guściki no to już trzeba się pytać każdego faceta z osobna Ja np mam niskiego faceta, w szpilkach nie mogę chodzić (10cm różnicy) ale się przełamuję.... zawsze narzekam ze wolałabym być niższa a on patrzy na niską kobietkę i mówi "taka knypkowata?o__O" oczywiście nie chcę tym nikogo urażać ale tak mówi. Za moją wyższa koleżanką też wszyscy się oglądają. No ale mówię, to tylko tak uogólniając
-
Anonim2010-07-11 10:25:41
zgłoś do usunięcia
no wlasnie jak facet jest nieudolny to sie troszczy taka poltorametrowa dziecinka zeby mu sie pod nogami nie zaplatala, a wysoka kobieta sama o siebie dba i nie potrzebuje bodyguarda. a facet wlasnie przy niskiej nie ma problemow z wykazaniem MESKOSCI a przy wysokiej nabawia sie tylko kompleksow, bo kobieta wysoka sama sobie radzi:D
-
Anonim2010-07-11 8:02:15
zgłoś do usunięcia
stereotypy są często oparte na fałszywych stwierdzeniach... prawda jest taka że każdy jest inny i ma różny gust, więc nie można stwierdzić że wysoka kobieta to marzenie każdego faceta. mogą się podobać, okej, ale nie marzenie i na pewno nie każdego.
-
Anonim2010-07-11 10:28:47
zgłoś do usunięcia
a skad to wiesz? skoro to stereotyp? mowie wyraznie ze wysocy mezczyzni stratuja do wysokich kobiet, a niscy CHLOPCY do malutkich dziewczynek. to jest zreszta normalne bo jakby sie czul facet liliput z wysoka kobieta? wlasnie! wiec wysoka kobieta rzeczywiscie bardziej pociaga facetow ale nie kazdy moze sobie na nia pozwolic... tyle w tym temacie
-
Anonim2010-07-11 17:23:02
zgłoś do usunięcia
skąd wiem że stereotypy wcale nie muszą wyrażać prawdy? bo tak jest :P dlatego nazywa się je stereotypami, a nie regułami czy standardami :P znam kilku mężczyzn po 180-190cm wzrostu którym podobają się niskie dziewczyny, mają niską żonę albo dziewczynę i to nie chodzi wcale o to że nie mogą sobie pozwolić na wysokie dziewczyny :P mi jedynie chodzi o to że nie można określić reguły. To że wysokie dziewczyny mogą być modelkami, nie oznacza że podobają się wszystkim facetom :P na nich po prostu lepiej leżą ciuchy :P ale przecież nie można polegać wyłącznie na wzroście. Na to, czy dana dziewczyna jest atrakcyjna składa się szereg różnych czynników. nie można więc wyłącznie na podstawie wzrostu stwierdzić co wolą faceci. ja odpowiem tak - faceci zdecydowanie wolą uśmiechnięte dziewczyny ;) tyle w tym temacie.
-
soleil2010-07-11 9:59:08
zgłoś do usunięcia
mężczyznom trudno dogodzić ;)
-
Anonim2010-07-11 10:35:10
zgłoś do usunięcia
autorko wlasciwie po co takie glupie pytsanie zadajesz? jestes niska to i tak nie urosniesz, chyba ze liczylas na potwierdzenie ze niskie sa faworytkami u facetow....
-
Anonim2010-07-11 11:04:07
zgłoś do usunięcia
JA jestem niska, ale mysle, ze idealny facet bedzie szukał idealnej dziewczyny, czyli wysokiej. A ze nie wszyscy sa idealni to trudno.
-
Anonim2010-07-11 12:29:19
zgłoś do usunięcia
ale glupoty! "idealny facet ma szukac idealnej dziewczyny?! ile Ty masz lat?! Faceci szukaja dziewczyn z ktorymi moga pogadac, posmiac sie itd nie jest wazne czy ma ona 160 czy 170 cm xD
-
Anonim2010-07-11 14:00:50
zgłoś do usunięcia
jeśli chodzi o ogólne stwierdzenie to wiadomo,ze faceci wolą wysokie. To tak jak wam papilotki by zadali pytanie, czy kobiety lubią wysokich czy niskich mężczyzn... my takich lubimy bo czujemy się bezpieczne i małe a oni lubią wysokie bo wyobrażają sobie,ze są do tego szczupłe, piękne i ogólnie jak modelki. Ja do wysokich nie należę ale się nie przejmuję
-
Anonim2010-07-11 16:24:00
zgłoś do usunięcia
ja tez do wysokich nie naleze ;p i nie mam problemu z "braniem" niekoniecznie wola wysokie. Faceci jedno mowia, drugie robia. Ich sie nie da rozpracowac ;))
-
LadyPink2010-07-11 19:55:57
zgłoś do usunięcia
akurat nie jestem taka niska bo 168 cm to nie tak malo wiec wypraszam sobie takie teksty... a ja wcale nie mowie ze faceci nie lubia wysokich.. ale poprostu smiesza mnie wypowiedzi wysokich pan ktore uwazaja ze sa lepsze od niskich heh no to jest smieszne naprawde bo facet szuka idealnej dla siebie czyli nie za niskiej nie za wysokiej.. przeciez niski facet ma gdzies za przeproszeniem wysoka kobiete i nawet na nia nie spojrzy a wysoki facet ma juz wybor i nie ma dla niego znaczenia czy jest ona niska czy wysoka :) Takze wysokie panie nie badzcie takie naiwne myslac ze jestescie wyjatkowe bo to nie prawda :) heh i nie kloccie sie o tak glupia rzecz.. bo ten temat tez jest glupi.. o to sie pyta facvetow a nie kobiety ktore beda sie o to klocic :) PZDR
-
Anonim2010-07-23 22:07:13
zgłoś do usunięcia
a ja myśle że wysokie kobiety mają bardziej męskie rysy i kobiety średniego wzrostu są bardziej proporcjonalne
-
Anonim2010-07-26 18:00:32
zgłoś do usunięcia
najlepszy wzrost : 170cm. nie prawda, wysokie kobiety nie maja meskich rysow, modelki co maja po 180-190cm niekoniecznie sa meskie, co za bzdura...
-
Anonim2010-08-04 14:30:08
zgłoś do usunięcia
Halo halo przepraszam ja mam 164 jestem niska i waże 54 kg mam natomiast chłopaka który ma 194 i waży 110 kg więc uwieżcie mi że jest duży ... nie jest prawdą że mężczyźni wolą wysokie kobiety czy niskie oni po prostu wolą kobiety które są sexi mają poczucie pewności siebie bo tak naprawde żaden chłopak niechce mieć dziewczyny która jest niemotą że tak się wyraże .... taka jest prawda że płeć męska to zwrokjowcy i nie liczy się dla nich czy dziewczyna jest wysokja czy niska ale jaka jest ...!!!!!!!!
-
Anonim2010-08-07 15:02:24
zgłoś do usunięcia
osobiście uważam, że na żadne pytanie typu 'co wolą mężczyźni...?' nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Jednak jestem przekonana, że faceci nie wybierają sb życiowej partnerki kierując się tylko i wyłącznie wzrostem, bo przecież nie każda kobieta która ma 180 cm wygląda jak Naomi Campbell! A jeśli powiesz jakiemuś kolesiowi że Twoja koleżanka właśnie tyle ma wzrostu to jestem pewna, że owy facet tak właśnie sb ją wyobrazi - jako modelkę z pierwszych stron gazet. Więc wydaje mi się, że poruszony wcześniej temat stereotypu właśnie na tym polega. Sama jestem wysoka, mam 178 cm i szczerze powiedziawszy przez całe życie moim pragnieniem było ujęcie sb kilku centymetrów. Jednak nigdy na brak powodzenia nie narzekałam, zdarza mi się nawet często być zaczepianą na ulicy czy w restauracji i proszoną o numer telefonu. Choć sama na początku nie mogłam w to uwierzyć :P
-
Emilka2010-08-14 17:21:27
zgłoś do usunięcia
Kazdy ma inny gust .To zalezy od faceta i jego upodoban ;-) Ale prawda jest fakt ,ze gdy kobieta jest drobna i niskiej postury nasi panowie czuja sie bardziej mescy ,czuja t roske i chca za wszelka cena ja chronic : 'Moja kruszynka ,obronie ja przed calym swiatem' ;-) Ja sama mam 170 i nie narzekam .
-
niezapominajka822010-09-09 15:32:34
zgłoś do usunięcia
Myślę, że faceci szukają niższych od siebie kobiet, nie wyższych, bo czują się przy nich hmmm...zakompleksieni?
-
martinken30012010-09-16 13:44:31
zgłoś do usunięcia
mysle ze to zalezy od gustu faceta jeden woli grubsze jeden chude wysokie lub niskie:) nie ma reguły ale zauwazyłam ze pewne siebie,komunikatywne i sympatyczne dziewczyny zawsze maja partnerów..I niekoniecznie sa super ubrane piekne i bogate:) chyba takich kobiet szukaja mezczyzni.. ZAPRASZAM DO MOJEGO PASAZU MEGA SLICZNE CIUSZKI W NISKICH CENACH:)) I MOZLIWOSC NEGOCJACJI CEN:)
-
justa32102010-10-14 16:22:46
zgłoś do usunięcia
www.brill-brill.blogspot.com zapraszam na mojego bloga, znajdziecie tam mnóstwo zdjęć, moje zestawy, moje pazurki (które bylwały na papilocie i wiele innych, nowych) filmik jak pokrecic wlosy prostownica itp ;) zapraszam!
-
Junka22010-11-09 18:25:47
zgłoś do usunięcia
Przecież nie da się tego tak uogólniać...wadomo, jak facet jest wysoki, to woli wysokie dziewczyny, a jak niski to niskie....raczej rzadko się spotyka niskich facetów z wysokimi dziewczynami...
- Strony:
- 1
- 2
- nastÄ™pne »

Co wola faceci?