Forum Sport, fitness, masaże
-
3majka32010-05-06 14:41:35
zgłoś do usunięcia
Znalazłam ciekawą stronę: grupust.pl Można tam kupić miesięczny karnet fitness 2x w tygodniu + sauna za jedyne 60 zł. Jeśli to prawda to najlepsza oferta w mieście. S4 znam, ćwiczę u nich na Nowowiejskiej.
-
Anonim2010-09-28 16:42:34
zgłoś do usunięcia
Od kilku lat na ile czas mi pozwalał korzystałam z klubu fitness S4 w Ursusie. Od wczoraj wiem że moja noga nigdy więcej tam nie postanie ! I wszystkim zwłaszcza posiadaczom karty Multisport radzę żeby trzymali się od tego klubu jak najdalej !! Wczoraj po raz pierwszy w tym roku chciałam znów skorzystać z S4 za pomocą karty Multisport. Tymczasem okazało się że od 01.09 bezwzględnie egzekwują obowiązek posiadania dokumentu ze zdjęciem. Informacji o tym nie ma na ich beznadziejnej zresztą stronie, tylko na miejscu Zawsze formalnie to obowiązywało zgodnie z regulaminem karty multisport, lecz do tej pory nigdzie jeszcze nie prosili o dokument przy korzystaniu z zajęć sportowych. A wiadomo na ćwiczenia dokumentów się ze sobą nie bierze. W rezultacie zostałam nieuprzejmie wyproszona przez jakiegoś recepcjonistę (!!!), a ponieważ nikt nie ma szans dowiedzenia się o tym „wymogu” inaczej niż na miejscu więc pierwszy raz powinni wpuścić jeżeli zależałoby im na klientach. Widocznie jest jednak inaczej. Zawarli umowę z Multisport ale woleliby go nie obsługiwać tylko dostawać żywą gotówkę... Wzburzona
-
Anonim2010-11-03 0:16:36
zgłoś do usunięcia
to moze sobie poczytaj o Multisport, bo to oni wymyslili dowody tożsamosci przy wejsciach. S4 po prostu się do tego stosuje i dobrze. Takie są zasady, jak Ci się nie podoba, to sobie kup normalny karnet, będziesz miała bez dowodu. I szanuj trochę "jakiegoś recepcjonistę", nie wiem, gdzie Ty pracujesz, ale nie musisz tak wysoko nosić nosa.
-
ufo_ludek2011-02-02 12:01:33
zgłoś do usunięcia
Ja zawsze chodzę z dowodem osobistym w torebce bo uważam że jakiś dowód tożsamości powinno się mieć zawsze przy sobie. A co do klubu to ja korzystam z Pure w Blue City i jeśli szukacie klubu na najwyższym poziomie to właśnie ten mogę polecić. Nie tylko sprzęt jest najlepszy i profesjonalnie przygotowani trenerzy ale tez nie ma limitu czasu i jest duża ilość zajęć dodatkowych, z których chętnie korzystam. Byłam już zapisana do kilku klubów i ten moim zdaniem jest najlepszy :)
-
Anonim2011-10-04 11:02:28
zgłoś do usunięcia
dowód nosi się przy sobie i problem znika, kupuje się karnet i też problem znika. Żadne wielkie halo. Z fitness klubów to na ursynowie s4 jest OK, ciekawe zajęcia magic bar, choć muszę się trochę do nich przekonać jeszcze bo wcześniej był klasyczny fitness bez "dodatków". polecam
-
Anonim2011-11-22 9:57:45
zgłoś do usunięcia
Na ursynowie S4 ma bardzo fajny klub, zaglądam na fitness i sporadycznie siłownia aby na rowerku poćwiczyć, polecam. Zawsze czysto, miła atmosfera, bez zarzutu.
-
Anonim2011-11-25 9:01:29
zgłoś do usunięcia
jak fitness to zajęcia z trenerką Anią w S4 !!! człowiek tak się namęczy i napoci, że następnego dnia aż chce się żyć ... a tu do pracy trzeba iść : =-) ale warto!
-
Anonim2012-01-16 9:04:14
zgłoś do usunięcia
ja mam kartę MUltisportu, chodze do S4 od dobrego roku, zawsze mam przy sobie dowód tożsamości i nigdy nie było problemów. Dokumenty sie poprostu nosi ze sobą i tyle.
-
Anonim2012-01-18 13:56:22
zgłoś do usunięcia
no dokładnie tak, to co zrobili w S4 nie jest niczym nowym czy złym, tak stanowią przepisy i tyle.
-
Anonim2012-02-01 22:04:58
zgłoś do usunięcia
U nas w firmie też dali karty multisport i mogę na nią chodzić do S4 jak się okazuje, do tego bez żadnego dopłacania, więc chyba niedługo sama zweryfikuję wasze opinie...
-
Anonim2012-02-06 14:21:41
zgłoś do usunięcia
A jak to działa? Bo u nas w firmie też podobno są te karty ale nigdy się tym nie zainteresowałam, czy idę z taką kartą i zapisuję się tak jakby na kartę bez dopłacania do zajęć w s4?
-
Anonim2012-02-08 13:55:09
zgłoś do usunięcia
Tak, korzystasz z tej karty, jak masz firmową to firma ma wykupiony abonament na te karty multisport i po prostu idziesz sobie z taką kartą i się zapisujesz, ale w razie co zawsze w recepcji klubu dopytać możesz w razie wątpliwosći.
-
Anonim2012-02-09 9:53:00
zgłoś do usunięcia
o.k. dziękuję za info, jakby moją uznali w s4 to byłoby świetnie, jeszcze dzisiaj zajrzę w firmie do odpowiedniego działu i dopytam czy są ważne, ale dzięki, przydatne info, zawsze to taniej mnie wyjdzie.
-
Anonim2012-02-13 9:51:15
zgłoś do usunięcia
Byłaś w s4? Wybrałaś coś dla siebie w końcu? :)
-
Anonim2012-03-14 8:04:59
zgłoś do usunięcia
byłam byłam :) chodzę na pilates póki co, bo na zumbę nie było miejsc, ale dla mnie ważne aby się ruszyć od komputera i to najważniejsze :) także dzięki za porady, póki co z s4 jestem zadowolona.
-
Anonim2012-03-15 9:21:01
zgłoś do usunięcia
Hmm to mają w S4 Pilates?? Nie wiem czemu ale kompletnie nie zauważyłam, w takim razie muszę sprawdzić, a zadowolona z zajęć jesteś? Masz jakieś porównanie z innymi klubami fitness?

Fitness Warszawa za 50% ceny