Forum Modelling
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2
-
Anonim2011-01-07 15:33:59
zgłoś do usunięcia
Ja tam myśle, że ma szansę. Też chce kiedyś spróbować :D wzrost 176cm waga 58kg ;). Pozdr A.J. ;*
-
Anonim2011-04-02 10:39:03
zgłoś do usunięcia
178 wzrostu , waga 49 . talia 49 , biodra 86 . Wiek 23 i tak wiem,jestem stara (przynajmniej na rozpoczęcie kariery w branży modelingu :) ) Hehe.
-
Evon2011-10-05 12:10:47
zgłoś do usunięcia
jesteś dziewczyn za niska! 171? nie ma co marzyć!... liczy sie bmi i proporcje ciała biust-talia-biodra....
-
Anonim2011-11-06 19:54:13
zgłoś do usunięcia
hahhaha modelka powiina od 14 roku zycia powinna miec minimalnie 164cm i powina wazyc max. 60 kg wiem cos o tym bo moja ciocia była modelka ;d
-
Anonim2011-12-03 18:20:13
zgłoś do usunięcia
nie wytrzymam...przestancie się popisywać swoją wiedzą.modelka nie musi miec konkretnego koloru włosow czy oczu aby być modelką!
-
Anonim2012-01-02 14:53:02
zgłoś do usunięcia
ja mam 175 wzrostu i 49,5 kg. mi powiedzieli , zebym sie zainteresowala modelingiem bo sie nadaje : ) mysle ze ty tez. tylko jakbys tak wazyla z 55 kg i git : )
-
Anonim2012-01-02 22:57:50
zgłoś do usunięcia
Przede wszystkim musisz mieć dobrą psychike, inaczej konkurencja i stres Cię zniszczą. Wiem coś o tym. Mam 16 lat, 179cm wzrostu, waże ( tzn ważyłam 51 kg ) , biust 82, talia 59 i biodra 81. Kiedy zaczelam prace zauwazylam ze przewazala znaczna ilosc modelek ktore wazyly zazwyczaj 45-48kg i ja tez tak chcialam, zaczelam sie odchudzac i odchudzac i potrafilam wytrzymac caly dzien pijac mineralna wode i jedzac waze. Wkoncu schudlam do 42 kg, i przy moim wzroscie wygladalam jak trup, mialam wystajace kosci policzkowe dlugie chude nogi i wgl. Jednak moglam zaczac kariere na wybiegu w zwiasku z tym , ale odmowilam bo poprostu nie wytrztymalambym tempa
-
Anonim2012-01-11 9:27:53
zgłoś do usunięcia
Jestem modelką. Mam 175 cm wzrostu ważę 45 kg. Jeśli chodzi o wygląd: włosy mam w swoim naturalnym kolorze, oczy brązowe, biust w rozmiarze C. Z twarzy jestem bardzo 'zwykła', bez makijażu to wyglądam nawet nieco strasznie, bo mam wory pod oczami i cerę, bez blasku. Nie mam dużych ust, przeszywającego spojrzenia, ani żadnych rzeczy, które by czyniły mnie wyjątkową. Zaczęłam od małej agencji, do której brali dosłownie każdą dziewczynę. Tu nauczyli mnie też chodzić i pozować. W agencji były dziewczyny, które miały po 165 i one właśnie jeździły na targi, konferencje, tańczyć jako foredancerka-czyli tam, gdzie się naje, pobawi, pozna nowych ludzi i jeszcze się dostanie kasę za to. Wyższe modelki jeździły na pokazy mniej znanych projektantów, często np. prezentowałyśmy suknie ślubne. Teraz jestem modelką w większej agencji i dużo więcej zarabiam ale tutaj już nie ma tak miłej atmosfery, bo jest wyścig szczurów, rzucanie kamieniami w tę, która była na okładce albo trafiła do jakiegoś teledysku, zabijanie się o drogie pokazy, co z resztą jest bez sensu, bo psuje atmosferę, a i tak to klient wybiera dziewczyny. Poważny modeling jest mniej fajny niż to się wydaje, jak ktoś nie ma wysokiej samooceny i mocnej psychiki, to zginie (może nawet dosłownie, bo od kiedy pracuje tu 2 wpadły w anoreksje). Jak ktoś bardzo chce, choć wydaje mu się, że nie ma predyspozycji, to radze spróbować. Modelka jest tylko wieszakiem na stylizacje i makijaż, nie trzeba być powalająco piękną, tylko trzeba mieć twarz, z która się da zrobić wszystko makijażem i smukłe ciało. Jak ktoś nie ma odpowiedniej wagi, polecam zostać modelką fryzur. Miałam koleżankę, ze sporą nadwagą ale miała piękną twarz i właśnie ona pracowała jako modelka fryzur. Parę razy była w katalogach fryzjerskich, jeździła na pokazy. Modeling to nie tylko chodzenie po wybiegu, dla niższych i mniej wychudzonych polecam też fotomodeling, często za sesje jest lepsza kasa niż za pokaz. Polecam jako formę 'zarobienia sobie' ale niech to nie będzie wasza jedyna pasja, bo to tylko praca i tak należy ją traktować. Życzę szczęścia i wytrwałości.
-
Anonim2012-02-06 20:49:24
zgłoś do usunięcia
A ja mam 3 metry i ważę 5 kilo.kurde czy w życiu liczy się tylko wygląd i ubrania.Przestańmy "MIEĆ" tylko "BYĆ"!!!!
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2

wzrost i waga