Forum Modelling
- Strony:
- 1
- 2
- 3
- następne »
-
Zosia2009-04-22 0:00:00
zgłoś do usunięcia
Od czego powinnam zacząć? Jakie agencje polecacie? Czy zdjęcia wysyłać czy zawozić osobiście, żeby się pokazać? Myślę, że nadaję się na modelkę, ale chciałabym to wszystko jakoś zorganizować… Pomóżcie!
-
Anonim2009-09-06 21:35:40
zgłoś do usunięcia
od wysłania zgloszen do agencji. divison, avant, rebel, myskena, spp, new age models, ml studo, orange, mango, model plus, wave, wonder, moda forte, gaga. WYSŁAC.
-
Anonim2010-11-16 15:06:59
zgłoś do usunięcia
Zajrzyj na stronę www.twojamiss.pl ,tam jest możliwość wypromowania się i zyskania popularności,do tego poza tytułami przyznawane sa tez nagrody rzeczowe.Jeśli zaistniejesz w takim miejscu,to naprawdę może Ci pomóc w drodze do zostania modelką.Powodzenia!
-
shatz2009-06-06 19:56:40
zgłoś do usunięcia
jedne z najlepszych agecji do ktorych sama próbuje sie dostać to Avant Models Management, D’Vision Model Management, New Age Models, Rebel Models, Ml Studio, Eastern Models, SPP Models, GAGA Models.
-
shatz2009-06-06 19:56:41
zgłoś do usunięcia
jedne z najlepszych agecji do ktorych sama próbuje sie dostać to Avant Models Management, D’Vision Model Management, New Age Models, Rebel Models, Ml Studio, Eastern Models, SPP Models, GAGA Models.
-
coco chanel2009-06-30 15:57:19
zgłoś do usunięcia
Moim zdaniem zdecydowana czołówka to: model Plus, D'Vision i Avant. New Age ma wprawdzie Annę Jagodzińską, ale uważam, że nie promują tak dobrze reszty dziewczyn. jeśli chcesz popracować w Polsce - polecam Rebel i Mango. :) Powodzenia!
-
Anonim2009-11-10 21:32:08
zgłoś do usunięcia
Nie polecam Mango.. mam znajomą w tej agencji i wcale nie dostaje zlecen.
-
Anonim2009-07-02 15:33:45
zgłoś do usunięcia
Moim zdaniem D'vision, Model plus i Avant to czołówka, jęsli nie dostaniesz sie do żadnej z nich to próbuj w tych słabszych.
-
DiAnA xD2009-07-04 20:04:29
zgłoś do usunięcia
Jest wiele gancji w Polsce ktore specjalizuja sie w tej dziedzinie . Jest to gałąź modelingu ktora najczescie kojarzy sie z wyrazami ,,Agencja Modelek" . Sa tam bardzo surowe reguły : Odpowiedni wzrost, biusta, talia,biodra, waga, wiek, agencje poszukuja najbardziej dziewczyn mlodych w wieku nawet 14 lat , mozna wtedy spokojnie podpisac kontrakt i dluga rozwijac kariere modelki . W
-
Anonim2009-08-15 12:59:52
zgłoś do usunięcia
a może ktoś napisałby na temat wymiarów coś więcej..? wszyscy mówią mi, że jestem fotogeniczna i powinnam pomyśleć nad czymś takim, ale nie wiem co z wymiarami..
-
Anonim2009-07-05 13:00:49
zgłoś do usunięcia
A ja osobiście tak na sam początek nie polecam lecieć z wywalonym jęzorem do żadnej agencji. Po pierwsze musisz początkowo zadbać o własne portfolio, a te możesz powiększyć poprzez zalogowanie się na stronie www.maxmodels.pl. Tam poszukaj dobrych fotografów z Twojej okolicy, którzy będą zainteresowani współpracą z Tobą. Dobrze by było żebyś znalazła tam też wizażystkę, stylistkę i fryzjera( no chyba że dany fotograf jest z takimi w stałej współpracy), W ten sposób już po prau sesjach będziesz miała jakieś ciekawe portfolio. Później możesz iść poszukać jakiejś agencji (Osobiście polecam 'GAGĘ') . A kto wie? Może nawet nie zdążysz się nigdzie zgłosić bo to oni zgłoszą się do Ciebie? :) Jeżeli jesteś z okolic Opola to w rozbudowaniu portfolio będę mogła Ci pomóc. Link do mnie : www.i6see6dead6people.maxmodels.pl. Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia. Ania.
-
Anonim2009-07-05 18:45:43
zgłoś do usunięcia
hehe no tak fotograf proponuje sesje oczywiscie.. Jesli na prawde chcesz sie zajac modelingiem to zglos sie do agencji!!!!! To ona jesli bedzie Toba zainteresowana zorganizuje Ci sesje ( z wizazysta i fryzjerem) za darmo oczywiscie. Agencja pokieruja Twoja kariera tak abys miala szanse na rozwój. A na szukanie fotografa na wlasna reke to szkoda Twojego czasu. Jestem modelka wiec wiem co mowie. pozdrawiam;)
-
.lenka2009-07-28 16:16:15
zgłoś do usunięcia
Zgadzam się z osobą która napisała wyżej żeby zgłosić się do agencji trzeba mieć co zaprezentować dlatego ja również polecam zalogowanie się i stworzenie PF na stronie www.maxmodels.pl znajdzie tam na pewno każda z was b.dobrego fotografa który pomoże wam rozbudować portfolio i uzyskać bardzo dobre zdjęcia które pomogą wam później w dostaniu się do agencji :) Pozdrawiam serdecznie i życze sukcesów :)
-
.lenka2009-07-28 16:18:22
zgłoś do usunięcia
Zgadzam się z osobą która napisała wyżej żeby zgłosić się do agencji trzeba mieć co zaprezentować dlatego ja również polecam zalogowanie się i stworzenie PF na stronie www.maxmodels.pl znajdzie tam na pewno każda z was b.dobrego fotografa który pomoże wam rozbudować portfolio i uzyskać bardzo dobre zdjęcia które pomogą wam później w dostaniu się do agencji :) Pozdrawiam serdecznie i życze sukcesów :)
-
Anonim2009-07-29 15:22:41
zgłoś do usunięcia
nie trzeba! zeby sie dostac do dobrej agencji nalezy wyslac zwykle zdjecia pokazujace twarz i sylwetke. bez makijazu i stylizacji. jak sie spodobasz to Cie zaprosza na spotkanie i podejma dalsze decyzje. robienie portfolio na wlasna reke to tylko strata czasu i pieniedzy, tym bardziej, ze trudno trafic na fotografa, ktory zrobi ci porzadna, modowa sesje. od tego sa fachowcy wspolpracujacy z dobrymi agencjami wlasnie.wiec jak sie chcesz na powaznie zajac modelingiem to zaczynaj od dobrej agencji!
-
coco chanel2009-07-29 17:44:19
zgłoś do usunięcia
jeśli ktoś jest zachwycający wystarcza zwykłe polaroidy. Nie ma cudów, dziewczyna z cudowną książką, ale bez predyspozycji niczego nie zdziała :(
-
Anonim2009-08-13 15:34:08
zgłoś do usunięcia
mam 15 lat chce zostac modelka !
-
Anonim2009-08-24 21:49:53
zgłoś do usunięcia
biust: max 90cm talia: max 60cm biodra: max 90cm wzrost: min 175cm - modelka wybiegowa proporcjonalna twarz i budowa ciała, szczuple, długie nogi najlepiej długie włosy, cialo zadbane, blada cera - zero solarium, nierównej opalenizny
-
Anonim2010-11-22 13:27:29
zgłoś do usunięcia
biust: 84cm talia: 62cm biodra: 82cm wzrost:173 cm czy to sa złe wymiary by zostac modelka?? prosze niech ktos odpisze.. ale ktos kto sie na tym zna...mam 15 lat
-
Anonim2009-10-30 23:24:45
zgłoś do usunięcia
Do Dziewczyn - Chce któraś coś na zbicie zbędnych kilogramów? Pisać , śmiało :) MOJE GG 9606438 lub jak kto woli e-mail bijou@poczta.onet.eu
-
Anonim2009-11-28 0:55:40
zgłoś do usunięcia
Dziewczyny, chcecie być modelkami ale często zupełnie nie wiecie o co w tym chodzi. Do tego potrzebna jest nie tylko uroda, także charakter, osobowość. Polecam stronę, która mówi nieco o modelingu: www.tomatomodels.blogspot.com
-
Anonim2010-02-19 10:50:00
zgłoś do usunięcia
Hej:) mam 16lat, 168cm wzrostu, wymiary 78/63/90, jestem blondynką, mam długie włosy, ważę 49kg. czy mam szansę zostać modelką? Słyszałam, że trzeba mieć conajmniej 170 cm....Bardzo proszę o odpowiedż. Będę wdzięczna:) więcej moich zdjęć: www.fotka.pl/profil/Karolina109
-
Anonim2012-01-07 10:37:17
zgłoś do usunięcia
By przyjęli cie ze wzrostem 168 musisz mieć naprawdę ciekawą twarz.
-
Anonim2012-02-12 18:59:12
zgłoś do usunięcia
Wiesz co patrzac na twoja twarz na tym zdjeciu nie masz pojecia jak pozowac, najpierw musisz chyba pocwiczyc , bo inaczej to nic z tego nie bedzie. Musisz miec przynajmniej 173 i biodra mniej niz 90, najlepiej 86.
-
Anonim2010-04-25 23:04:23
zgłoś do usunięcia
Niestety jesteś za niska. Może spróbuj jako fotomodelka. a w ogóle słyszał ktoś o agencji modelek w Częstochowie ??
-
Anonim2010-05-02 13:15:05
zgłoś do usunięcia
ja tez cjcialabym byc modelka, albo chlciaz fotomodelka. ale nie wiem jak sie do tego zabrac
-
Anonim2010-06-03 16:32:34
zgłoś do usunięcia
mam 14 lat warzę 43kg mam 1,65 błąd włosy niebieskie oczy ladne nogi czy mam szanse stać się modelką
-
Anonim2010-06-12 19:46:26
zgłoś do usunięcia
Hej!Bardzo potrzebuje waszej pomocy,bo wiem że tu są na pewno doświadczone osoby z modelingu.Mam 14 lat,średniej długości blond włosy,zielone oczy.Moje wymiary 168cm wzrostu,talia 63cm,biodra 79 cm.Najgorszym problemem jest nos,chciałabym zrobić sobie operacje plastyczną ale czy nie jestem za młoda??A tak wogule czy modelki mogą mieć robione opercaje czy je??
-
Anonim2010-06-22 21:42:05
zgłoś do usunięcia
ja też mam 15 lat ale nie wiem jak zostać modelką pomóżcie mi
-
Anonim2010-06-25 13:05:52
zgłoś do usunięcia
Witajcie!! mam 14 lat i uważam,że nadeję się do zawodu jakim jest modelka, już w dzieciństwie uwielbiałam angażować się w świat mody, wymyślałam różne stroje jaki molowałam się przeróżnie, i tak jest do dzisiaj. bardzo chcę zostać modelką tylko niewiem jak to zorganizować ponieważ pochodzę z małego miasteczka, w którym nie ma castingów itp. Ważę 40kg. a mój wzrost wynosi 1.64cm. mam długie nogi i zielone oczy. jestem ciemną brunetką..
-
Anonim2010-07-02 9:59:15
zgłoś do usunięcia
Heja! mam 15lat j chciałabym zostać modelką bez przerwy maże żeby zostać modelką bez przerwy siedzę w szafie i przebieram się a potem się fotografuje mam 171wzrostu i w tali 62cm zielone oczy nawed długie Jasne bląd włosy czy moge zostać modelką??;*
-
Anonim2010-07-05 2:04:59
zgłoś do usunięcia
powiem wam ze generalnie bardzo ciezko dostac sie do takich agencji , ogolnie to terzba miec znajomosci i wtyki ponewaz mozna wysyłac tyysiace zgłoszen jak oni ich nawet na nie odlądaja . lepiej isc osobiscie. moim zdaniem to niema sensu, tyle sie juz staram i wszystko na marne a spełniam kryteria.
-
Anonim2010-07-09 12:41:36
zgłoś do usunięcia
hej mam 14 lat i 171cm wzrostu i warzę 53 kg brązowe oczy i czarne lekko kręcone włosy , i myślę nad tym by zostać modelką , co o tym sądzicie
- Strony:
- 1
- 2
- 3
- następne »

Jak zostać modelką?