Forum Zakupy
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2
-
Grzes19882011-11-26 18:26:06
zgłoś do usunięcia
Firma Corin jest liderem w produkcji ekskluzywnej bielizny damskiej. Nasza oferta składa się z najwyższej jakości biustonoszy, fig, body, gorsetów, bielizny nocnej oraz kostiumów kąpielowych. Nasze modele prezentujemy na największych imprezach targowych, cyklicznie bierzemy udział w Targach w Paryżu, Nowym Jorku, Moskwie. Kolory, modele, surowce bielizny Corin tworzą niepowtarzalny nastrój przyjazny każdej kobiecie. Właśnie dzięki tym elementom kolekcje Corin podbiły serca kobiet w wielu krajach Europy, Azji - Rosja, Ameryki, a nawet Afryki. Obecni jesteśmy na łamach najbardziej prestiżowych magazynów branżowych – Creations Lingerie, Linea Intima. Ambasadorem naszej bielizny jest Omenaa Mensha znana prezenterka telewizyjna. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej www.corin.pl. Znajdziesz nas także w sklepie w twoim mieście. Wejdź na naszą stronę. Zapraszamy
-
Anonim2011-12-23 9:39:43
zgłoś do usunięcia
PBy5nv yhjrleebnfpb
-
Anonim2011-12-24 10:52:53
zgłoś do usunięcia
aITXV2 kzpzzfxcfyja
-
Marsjanka2011-12-16 0:28:45
zgłoś do usunięcia
Kupuję dość często bieliznę przez internet. Jeśli nie mam pewności co do rozmiaru biustonosza, a wiem że jest tańszy i mogę skorzystać to mierzę przy okazji w sklepie stacjonarnym, a kupuję przez internet. Często kupuję w hurtownia-olenka.pl i chyba najwięcej razy skusiłam się na bieliznę erotyczną bo zawsze upatrzę sobie jakąś seksowną haleczkę i powstrzymać się nie mogę ;)
-
panthera1022011-12-19 14:02:07
zgłoś do usunięcia
ja już nigdy nie zamówię bielizny przez internet. Przed wysyłką dzwoniła do mnie jeszcze babka i pytala jeszcze raz o rozmiar,a i tak dostałam za małe. W sklepie jest pewnie kupować,nawet zawsze biustonosz można przymierzyć.
-
Sklep.Mikoma2012-01-12 14:59:58
zgłoś do usunięcia
Zdecydowanie jestem zwolenniczką zakupów przez internet. Mogę na spokojnie sobie w wolnym czasie dokonać słusznych wyborów. Nie mam czasu na chodzenie po galeriach. mam swoją listę ulubionych sklepów, do których zaglądam dość często, a sama prowadzę internetowy sklep z bielizną bardzo dobrej jakości. Zapraszam.
-
niniwa2012-01-26 16:00:03
zgłoś do usunięcia
Kupowanie bielizny w sieci ma sens, pod warunkiem, że dokonamy wcześniej wszystkich stosownych rozmiarów, kiedyś zdarzyło mi się kupić stój kąpielowy w sieci przed wyjazdem do Turcji i był naprawdę śliczny, a przy tym leżał idealnie.
-
allegretto2012-03-26 11:10:18
zgłoś do usunięcia
Dokładnie, jeśli chce się kupić przez internet to wcześniej warto się dobrze zmierzyć i również sprawdzić jaki się ma rozmiar z danej firmy, bo często są różnicę. Na przykład na nipplex można sprawdzić łatwo jaki u nich ma się rozmiar. Poza tym jeśli coś nie będzie pasowało to przecież teraz do kilku dni można odesłać i nic się nie dzieje :)
-
Anonim2012-03-30 15:24:34
zgłoś do usunięcia
Zakupy przez internet są obecnie wygodniejszą, tańszą i coraz łatwiejszą formą zakupów w internecie. Każda Kobieta ze względu na obowiązki (praca, opieka nad dziećmi) nie ma czasu na tradycyjne zakupy, dlatego bardzo wygodną alternatywa są obecnie sklepy internetowe. Polecam jeden z takich sklepów a mianowicie "Ubiorek.pl" . Można tu znaleźć wysokiej jakości bieliznę różnych producentów. Warto wspomnieć iż głównym dostawcą jest Naturana. Oprócz bielizny znajdziemy tu również piżamy koszule nocne, a także inna odzież. Gorąco polecam.
-
loczek772012-05-08 14:15:22
zgłoś do usunięcia
Zawsze jest lepiej przymierzyć
- Strony:
- « poprzednie
- 1
- 2

Kupowanie bielizny przez Internet