Forum Zakupy
- Strony:
- 1
- 2
- następne »
-
Zosia2009-04-22 0:00:00
zgłoś do usunięcia
Kobiety, jak dokładnie się pomierzyć, żeby dobrze dobrać rozmiar stanika? Czy w ogóle warto zamawiać przez Internet? Znacie jakieś sprawdzone sklepy?
-
Anonim2012-04-18 3:39:51
zgłoś do usunięcia
GWD3Iv pafekladbfuw
-
Anonim2012-04-19 16:16:05
zgłoś do usunięcia
yJIrtS gbwfiitsqcmy
-
ToJaAgniesia2009-06-26 11:10:32
zgłoś do usunięcia
Ja przez Internet bielzizny jeszcze nie kupywałam. Ale myślę tak że lepiej przez internet kupywać staniki sprawdzonych firm, jesli masz stanik np z Triumpha, to tylko z triumpha kupuj przez neta. bedziesz miała gwarancję że jest dobry, bo wiesz jakiego rozmiaru staniki z danej firrmy nosisz. kurde chyba trochę namotalam :D
-
grapefruit2009-07-22 9:17:37
zgłoś do usunięcia
Cóż, przez Internet nie zobaczysz, jak wyglądasz w dalej bieliźnie, jak na Tobie leży. Tym bardziej, że niekiedy zdarzają się różnice pomiędzy tymi samymi rozmiarami z różnych firm...
-
inessiiii2009-08-10 1:45:05
zgłoś do usunięcia
JA JESZCZE NIE KUPYWALAM BIELIZNY W NECIE GLOWNIE KUPUJE NA BAZARKU NASZYM W LIPNIE ALE MUSZE PRZYZNAC ZE LUBIE CHODZIC BEZ BIELIZNY WTEDY NIC SIE NIE POCI I TRZEBA SIE MYC A Z BIELIZNA TO JUZ DRAMAT ALBO SIE PODRZE ALBO TRZEBA PRAC PO CO TO KOMU MAM RACJE?
-
madziulka062009-10-01 21:30:12
zgłoś do usunięcia
Ja raz kupywałam. Noszę D i według ich tabeli rozmiarów dobrałam taki by pasował. Przysłali i byłam w ciężkim szoku.Stanik był za mały;/ Dla mnie to nie było D tylko czułam się jakbym miała na sobie C. 85zł + za przesyłkę wyrzuciłam w błoto. Mam nauczkę by takie żeczy kupywac tylko w sklepach.
-
Anonim2009-10-22 22:10:02
zgłoś do usunięcia
No nie wiem... najciekawsza bielizna wg mnie to eortyczna, bo nie dośćm że morzna nosić na codzień to jeszcze nigdy nie wiadomo kiedy może sie przydac:-) Ostatnio kupowałam tutaj: pinklove.pl
-
Chochlik2009-10-23 19:55:32
zgłoś do usunięcia
ja przeszukiwałam bielizne na http://tanio.pl/cid,3521,cname,bielizna-nocna,katalog.html jest parę fanych któe wpały mi w oko, no ale właśnie mam mieszane uczucia czy zamawiac przez internet...
-
soouriss2009-11-19 20:19:49
zgłoś do usunięcia
ja odradzam kupna przez internet staników ponieważ choć się pomierzysz to i tak może przyjść za mały lub za duży... nie zawsze tak jest ale często. Dlatego akurat nie preferuje kupna staników, co innego majteczki :)
-
Anonim2010-01-04 12:46:37
zgłoś do usunięcia
dziewczyny, litości! nie kupYwałam, ale kupOwałam :|
-
panirewolucja2010-01-30 10:08:50
zgłoś do usunięcia
JA często kupuje w Internecie, bieliznę też. Lubię tę formę zakupów, jest po pierwsze wygodna, a po drugie (z doświadczenia mogę to już chyba powiedzieć) - sprawdzona i bezpieczna. Naprawdę rzadko zdarza się nieprzyjemna sytuacja i to chyba najczęściej z winy kupującego, który nie potrafi wybrać odpowiedniej opcji czy sprawdzonego sklepu. Tak czy siak, zakupy przez internet polecam:)
-
rose802010-02-16 10:49:58
zgłoś do usunięcia
Kilka razy kupiłam bieliznę przez Internet i nie miałam żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Wszystko poszło bez zarzutu,dostawa ok, cena w promocji, polecam diores.pl albo sisi.pl Tylko faktycznie trzeba się odważyć, kupisz raz i już potem się wciągniesz....
-
Anonim2011-03-07 15:21:00
zgłoś do usunięcia
Ja też już kilka razy kupowałam bieliznę przez internet i byłam zadowolona. Wcześniej zamawiałam na sisi.pl i intymna.pl. Ostatnio kupiłam kupon zniżkowy 50% na mydeal.pl do sklepu Imagination Inspires. Jutro albo pojutrze będę składać zamówienie, więc dam wam znać czy jestem zadowolona:)
-
jamajkaaa2010-03-07 11:45:41
zgłoś do usunięcia
Raz kupiłam stanik przez internet. Nie było problemów. www.bianti.pl :)
-
Anonim2010-03-26 18:09:36
zgłoś do usunięcia
bielizna przez internet? jasne! jesli tylko strona producenta ma kalkulatorek rozmiarow. wpisujesz swoje wymiary i wyskakuje rozmiar odpowiedni dla ciebie u danego producenta bielizny np. na stronie kinga maja taki kalkulatorek.
-
elektricgirl2010-03-26 18:15:55
zgłoś do usunięcia
zgadzam się z tobą. wogole kinga ma fajna stronkę nio i bieliznę oczywiście tez. super ta kolekcja las vegas!
-
mala_s2010-07-14 13:50:00
zgłoś do usunięcia
ja po kilku nieudanych próbach bielizny w sklepach internetowych juz nie kupuję
-
suzie2010-07-24 16:34:34
zgłoś do usunięcia
Bez sensu, lepiej się przejść do jakiegoś sklepu czy centrum handlowego i tam na spokojnie obejrzeć, przyłożyć do ciała, poprosić sprzedawczynię/koleżankę/tż o radę itp.
-
Ewelka_252010-08-23 16:21:41
zgłoś do usunięcia
a ja regularnie kupuję ciuszki, w tym bieliznę w sklepach internetowych:) Jeśli chodzi o bieliznę właśnie to moim ulubionym sklepem jest intymna.pl. Najczęściej kupuję tam bokserki dla mojego faceta, majtki, koszulki oraz odzież fitness dla siebie:) Tak jak Wy unikam kupowania staników w sieci, bo wolę go najpierw zmierzyć. Ten sklep podpasywał mi jeszcze z tego względu, że mogę sobie zbierać punkty payback. Za każdy zakup doliczają mi punkty do konta - jak dla mnie bomba, bo zbieram na sprzęty agd:)
-
Anonim2010-08-24 19:49:11
zgłoś do usunięcia
a co to ten payback? w sklepie z bielizna zbierasz na agd?
-
blue_amelia2010-09-19 19:15:21
zgłoś do usunięcia
paybak to program zbierania punktow ktore potem mozesz wymienic na nagrody, jest w nim kilkadziesiat firm, ostatnio nawet sie reklamuja w telewizji z okzaji urodzin :-)
-
Anonim2010-09-30 18:36:02
zgłoś do usunięcia
Jest to program lojalnościowy, ale taki multipartnerski, czyli za zakupy w różnych miejscach, które współpracują z paybackiem dostajesz punkty. Jak Ci się zbierze określona ilosc to wymieniasz na nagrody. Tak to działa. Sama sie zastanawiam czy sobie nie zalatwic tej karty, a co mi tam;)
-
Anonim2010-09-30 23:51:38
zgłoś do usunięcia
Bielizna przez internet??? W życiu! Ja bym nie ryzykowała. Wole isc do normalnego sklepu przymierzyć, bo nie zawsze coś co ładnie wyglada na zdjęciu, czy choćby wieszaku w sklepie będzie mi pasować. A co do paybacka, czy innych tego typu programów. Ile możesz sobie tych punktów nazbierać? Nie oszukujmy się, trzeba by wydawać fortunę w sklepach albo zbierać parę lat, żeby głupią patelnię czy torbę podróżną dostać. Bez sensu!
-
Anonim2010-10-05 9:48:46
zgłoś do usunięcia
Ale przecież nie musisz robić zakupów specjalnie żeby dostać nagrodę, zakupy każdy robi codziennie a ta karta ma tylko dać Ci możliwość że np po 3 miesiącach lub więcej otrzymasz nagrodę, po drugie możesz zbierać z kimś te punkty a w innych programach nie masz czegoś takiego
-
Anonim2010-10-27 13:27:36
zgłoś do usunięcia
Po 3 miesiącach? Oj nie byłabym taka pewna. Nagrody, z tego co widzę na stronie, zaczynają się od 2499 punktów... Musiałabym kupowac naprawdę dużo, bądz tak jak piszesz - zbierać z kimś, by w ciągu kilku m-cy otrzymać jakieś fajny prezent. Mimo wszystko spróbuję, może męża w to wciągnę, zobaczymy jak nam będzie szło.
-
manufactura2011-02-10 15:53:46
zgłoś do usunięcia
Ja powoli przekonuje się do zakupów w Internecie. Dlatego właśnie teraz zastanawiam się, gdzie mogę kupić bieliznę firmy Nipplex. Ostatnio odkryłam tę markę i muszę powiedzieć, że bielizna jest bardzo dobrej jakości, a do tego nie kosztuje dużo. Jestem właśnie ciekawa, czy cenny ich biustonoszy w Internecie będą niższe.
-
Anonim2011-03-07 15:18:24
zgłoś do usunięcia
Ja już kilka razy kupowałam bieliznę przez internet i byłam zadowolona. Ostatnio kupiłam kupon zniżkowy 50% na mydeal.pl do sklepu Imagination Inspires. Jutro albo pojutrze będę składać zamówienie, więc dam wam znać czy jestem zadowolona:)
-
olitta2011-03-10 12:21:43
zgłoś do usunięcia
Jeśli znam firmę, mam sprawdzony rozmiar i jakość to czemu nie kupować przez net, skoro często jest taniej?
-
Junka22011-10-20 11:57:17
zgłoś do usunięcia
Witam!.Nie wiem jak inne dziewczyny,ale ja biustonosza raczej przez Internet bym nie kupowała. Możliwe,że są fajne,ale to zawsze ryzyko,bo potem trzeba odsyłać,czekać na nowy,albo zwrot pieniędzy.Ja tam wolę kupować takie rzeczy w sklepie,bo przynajmniej widzę co biorę.Pozdrawiam.
- Strony:
- 1
- 2
- następne »

Kupowanie bielizny przez Internet