Forum Zakupy
-
Zosia2009-04-22 0:00:00
zgłoś do usunięcia
Co sądzicie o H&M? Kupujecie tam? Moim zdaniem to firma, która tylko kopiuje trendy i nic nowego nie wnosi, więc bojkotuję ją i nie kupuję! A Wy??
-
Anonim2010-01-05 17:56:58
zgłoś do usunięcia
Zgadzam się.I w Poznaniu czy w Warszawie tez są 2 piętra.
-
Anonim2010-02-07 17:58:19
zgłoś do usunięcia
Zarabiaj pieniądze przez układanie puzzli! Wejdź i zarejestruj się! http://puzz.biz.pl/?=dODm0PXUU7VP Zachęcam! Ja w ten sposób zarobiłam dużo kasy!
-
4kdomma2009-06-06 23:11:47
zgłoś do usunięcia
Ja dość często odwiedzam ten sklep, bo jest tam wszystko czego tylko dusza zapragnie: ciuszki, dodatki, buty, torebki. Dodatkowo wielkim plusem jest to, że są tam rzeczy ekstrawaganckie jak i klasyczne które pasują do wszystkiego. Nigdy nie miałam większego problemu żeby znaleźć tak to czego aktualnie szukałam. I ceny w sumie też nie są jakieś specjalnie wysokie, jak się umie szukać za małe pieniądze można znaleźć perełkę z markową metką ;-) Lubię też Zarę, ale tam ceny są „troszkę” wyższe, dlatego taki H&M się przydaje :P
-
Holly Golightly2009-06-07 19:09:16
zgłoś do usunięcia
H&M odwiedzam jesli szukam prostego białego t-shirta, albo zwyczajnej jednokolorowej bluzy. Wbrew pozorom strasznie o takie trudno, a ten sklep w tym temacie nie zawodzi i chwala mu za to
-
vilares2009-06-08 14:07:46
zgłoś do usunięcia
ja w sumie, robię tam zakupy od czasu do czasu, ale nie lubię za bardzo tego sklepu ;p
-
myszak2009-06-15 21:39:09
zgłoś do usunięcia
Mam kilka fajnych rzeczy, ale raczej nie z najnowszych kolekcji, ostatnimi czasy nie mogę znaleźć tam zupełnie nic dla siebie. Poza tym uważam, że ciuchy tam są średniej jakości (mam skrzywienie, jestem córką krawcowej i bardzo krytycznie podchodzę do ubrań). No i jeszcze ceny. Gdybym zarabiała tyle co przeciętna Niemka czy Brytyjka to pewnie bym tam częściej bywała. Dla nich jeden ciuch to jakaś godzina pracy, dla przeciętnej Polki pewnie z pół dniówki jak nie więcej. :)
-
Anonim2009-06-25 13:59:14
zgłoś do usunięcia
dla mnei haiem jest sklepem z pończochami i skarpetami. Jedynie to jest tam dobrej jakości i orginalne. Reszta to tandeta.... Nie wspominając o stanikach -.- Po co zaniżać tą rozmiarówke? Mam miseczke D i mój biusty wykracza poza haemowska skale.... .niestety.
-
Anonim2009-07-03 19:59:36
zgłoś do usunięcia
a mi tam ich rozmiarówka pasuje - mam bardzo mały biust i to jest jedyny sklep, w którym są na mnie rozmiary. no, może jeszcze w triumphie czasem są, ale tam ceny są straszne.... a co do reszty ciuchów, to czasem coś kupię i nie zauważyłam, żeby się niszczyły
-
Anonim2009-09-15 23:03:21
zgłoś do usunięcia
co ty bredzisz tez mam D i staniki sa ok :P moze poprostu nie znasz sie na rozmiarach ;]
-
motodzidzia2009-06-26 9:17:15
zgłoś do usunięcia
Zobaczcie materiał na ten temat, a dopiero póżniej się wypowiadajcie :) http://tnij.org/dn2t//
-
ToJaAgniesia2009-06-26 11:06:13
zgłoś do usunięcia
a ja uwielbiam h&m i bardzo mnóstwo ciuchów i dodatków stamtąd mam :D
-
icozrobisz2009-06-26 23:12:05
zgłoś do usunięcia
Najczęściej kupuję tam na wyprzedażach. W hamim zdarzają się ładne rzeczy, ale jak już wspominałyście - kiepskiej jakości. Prują się, mechacą, tracą barwę. Dlatego za te ich koszulki-bluzeczki-pierdółki nie jestem skłonna płacić ponad 20-30 złotych. Parę razy się nacięłam i basta!
-
Lanaya2009-06-26 23:25:59
zgłoś do usunięcia
Hm... Ja nigdy gruntownie nie przeszukiwałam ich kolekcji - przyznaję otwarcie. Jednakże, kilkakrotnie miałam na to ochotę, ale poddawałam się za każdym razem. Nie znalazłam w ofercie nic, co zwróciłoby moją uwagę. Sklep wydaje mi się zmanieryzowany - takie są moje odczucia.
-
Lanaya2009-06-26 23:26:14
zgłoś do usunięcia
Hm... Ja nigdy gruntownie nie przeszukiwałam ich kolekcji - przyznaję otwarcie. Jednakże, kilkakrotnie miałam na to ochotę, ale poddawałam się za każdym razem. Nie znalazłam w ofercie nic, co zwróciłoby moją uwagę. Sklep wydaje mi się zmanieryzowany - takie są moje odczucia.
-
Lanaya2009-06-26 23:26:19
zgłoś do usunięcia
-
Anonim2009-06-26 23:29:19
zgłoś do usunięcia
Mnie wydaje się zmanieryzowany. To mocne określenie, ale zdecydowanie nie przemawia do mnie moda, jaką prezentują. kilkakrotnie chciałam zgłębić tajniki ich kolekcji, by przekonać się, czy może sama znajdę coś pod swój styl, ale nic nie przyciągnęło mojej uwagi. Cóż, wpisuje się w konkretny styl. Mnie może się nie podobać w końcu;)
-
marchewka2009-06-28 19:57:08
zgłoś do usunięcia
Ja uważam H&M za jeden z lepszych sklepów, choć faktycznie czasem można znaleźć tam strasznie porozciągane i brzydkie rzeczy. Wydaje mi się jednak, że ten sklep nadąża za trendami i nie jest wcale tak drogi :) Mają świetne wyprzedaże, a i biżuteria jest niczego sobie :) Co do bielizny, to mam biustonosz i sprawdza się znakomicie, mój ulubiony ;)
-
Anonim2009-06-30 15:40:32
zgłoś do usunięcia
mam kilka ciuchow z tego sklepu jednak o wiele bardziej wolę ZARĘ i Mango
-
Gabrielle Coco2009-06-30 21:13:44
zgłoś do usunięcia
Czasem trafią się fajne rzeczy w całkiem fajnej cenie. Chociaż niektórfzy sądzą, że rzeczy z h&m psują się już jak wynosimy je w torbie ze sklepu xD Ja osobiście wolę Givenchy(czyt. Żi-wą-szi)...
-
Anonim2009-09-23 17:12:05
zgłoś do usunięcia
ziwaszi. jasne.a panienka z wolki czy z koziego za d..pia?
-
Natallka18992009-07-01 10:48:33
zgłoś do usunięcia
Dla mnie H&M to jedyny sklep firmowy w moim mieście ( ale jest ich łącznie z 8 ;p ) w którym lubię kupować. Zawsze znajdę coś dla siebie, a ceny są niższe niż w hurtowniach. Zdziwiłam się, że napisałyście , że niszczą wam się rzeczy z tego sklepu , ja nie przypominam sobie, żeby mi się cokolwiek zniszczyło. Aczkolwiek nie lubię staników z H&M , jakoś mi nie pasują... Ale za to cała reszta jest bez zastrzeżeń. Jedyny minus to baardzo długa kolejka przy przymierzalniach ;)
-
Anonim2009-07-01 22:11:33
zgłoś do usunięcia
a nie wiecie do kiedy potrwaja w h&m w warszawie wyprzedaże? wybieram sie tam dopiero za tydzien i boje sie ze juz bedzie po;(
-
Anonim2009-07-03 20:00:52
zgłoś do usunięcia
tam miało być 'anonim napisał', nie wiem czemu wyskoczyło inaczej :/ sorki natalka
-
pariska39192009-07-09 11:35:25
zgłoś do usunięcia
ja sądzę że to dobra firma. Dużo ciuchów nie mam od nich ale są naprawdę booskie,
-
Anonim2009-07-11 21:04:02
zgłoś do usunięcia
nie rozumiem osób które mówią że biustonosze są do kitu ja kupuje cały czas i ich trwałość to 6 miesiecy są bardzo dobre
-
Anonim2009-07-13 9:50:18
zgłoś do usunięcia
Uwielbiam H&m zawsze gdy jestem na zakupach w galerii odrazu wpadam do tego sklepu... każdy znajdzie tam cos dla siebie , mam mnustwo ciuchów z tej firmy ,bardzo dobrej jakosci... mozna znalesc tam tez fajne dodatki i uważam tez ,że maja dosyc niskie ceny ...
-
mloda0082009-12-19 20:20:20
zgłoś do usunięcia
Owszem ciuszki nie są drogie ;). Ale zależy jak kto trafi;) Ale zazwyczaj jest coś faajnego :P
-
coco chanel2009-07-20 17:23:43
zgłoś do usunięcia
Ja lubię hm, ale nie w przypadku dodatków- słabe jakościowo, wręcz bazarowe torby i buty mnie odstraszają, ale niektóre fasony płaszczy i żakietów są super. Oprócz tego, w żadnym sklepie jeansy nie leżą na mnie tak dobrze jak tam :)))))
-
grapefruit2009-07-22 9:20:28
zgłoś do usunięcia
Świetny sklep. Przynajmniej zawsze mam takie wrażenie, bo u mnie, w mojej małej miejscowości, takich nie ma ;) od roku chyba dopiero jest Cropp, Troll. House i Top Secret był już szybciej. I to wszystko :/ Nie zawsze znajdę tam coś dla siebie, jednak wiele rzeczy podoba mi się, choć 'nie są w moim stylu'.
-
arabuska2009-07-23 15:30:33
zgłoś do usunięcia
Mam trochę ciuchów z H&M, ale nie jest to mój ulubiony sklep. Nie wszystko jest tam dobrej jakości. Tkaniny używane na koszulki są straszliwie cienkie i prawie przeźroczyste. Nie wszystkie oczywiście. Wolę inne sklepy, a w H&M lubię kupować biżuterię i dodatki. Ostatnio kupiłam piękną czarną torbę. Imitacja skóry. Jest śliczna :)
-
coco chanel2009-07-23 16:35:50
zgłoś do usunięcia
zgadzam się z arabuską - jednak zdecydowanie wolę zarę :P

Co sądzicie o H&M??