ZAREJESTRUJ »ZALOGUJ SIĘ »

Forum Miłość i Sex

« powrót do listy tematów

1. kwiacianna kwiacianna2010-03-13 15:57:41

Chłopakom wolno wszystko, dziewczynom nic!

1. kwiacianna2010-03-13 15:57:41 kwiacianna zgłoś do usunięcia

Wkurza mnie to, że co chłopak zrobi nie tak, to zawsze mu się upiecze. Jak on obejrzy się za jakąś dziewczyną na ulicy to wszystko jest ok, bo nie mamy prawa zwrócić mu uwagę, bo przecież "oni mają już to w genach". Jeśli My, ziewczyny powiemy, że np. "o przystojny pan doktor" to zostajemy zjechane od góry do dołu. Jak chłopak przespi się z kilkoma dziewczynami to jest "męski" itd, z kolei dziewczyna jak to zrobi, to już że się puszcza itd. Albo jeszcze lepiej, chłopak się ogląda za dziewczynami wystrojonymi, wymalowanymi a jak już ma swoją dziewczynę to gada "nie maluj się, po co ci to" itd. Czy tylko ja się tak czepiam czy i Wy macie takie same spostrzeżenia na ten temat?

2. anonim2010-03-13 17:55:56 anonim zgłoś do usunięcia

dokładnie,też tak uważam...to przecież "święte krowy"...

3. Anonim Anonim
    + dodaj zdjęcia Wpisz wynik
    1. do wypowiedzi możesz dodać do 4 zdjęć
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  4. stokrotka332010-03-13 16:24:15 stokrotka33 zgłoś do usunięcia

hej nie tylko Ty sie czepiasz :) ja mam tak samo a co najlepsze mój facet zawsze stoi po stronie przyjaciółek bo ja sie ich czepiam :) Ja non stop słysze ze one to tamto a ja sie go pytam czy niby ja ta zła jestem a on ze nie to ja mu gadam to po co sie wtraca a on zaczyna sie tłumaczyc itp. itd. Raz o mały włos nie zerwalismy ale obiecał sie poprawic i zobaczymy jak bedzie a co do tematu to masz 100% racje :) pozdrawiam ;)

5. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  6. anonim2010-03-13 16:49:34 anonim zgłoś do usunięcia

trudno zrozumieć faceta... a niby to kobiety są takie dziwne. Na umalowaną powie że ma tapete na ryju, na nieumalowaną, że jest pasztetem, mimo tego potrafi zwalić konia oglądając taką kobietę z "tapetą na ryju" i wielkimi balonami a swojej powie że ceni naturalność, a później wchodzi na jakiś durnowaty portal i zaczyna obrażać swoją kobietę ze nic ze sobą nie robi :] :] faceci sa poj*bani

7. anonim2010-03-14 9:10:16 anonim zgłoś do usunięcia

święta prawda!!!

8. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  9. anonim2010-03-13 19:41:11 anonim zgłoś do usunięcia

Kobiety powinny się szanować i szanować swoją wartość. Fakt, iż dla nich sex jest również przyjemny dla mężczyzn nie oznacza tego samego. Mężczyźni nie lubią kobiet, o których mowa powyżej. Dlaczego? Oto jest odpowiedź: każdy mężczyzna szuka żony podobnej do swojej matki. Nie potrafią sobie wyobrazić mamy w roli kochanki kilku mężczyzn, nie potrafią sobie wyobrazić ażeby ich mama była rozwiązła czy zbyt wyzywająco pomalowana, ubrana etc. Fantazje mężczyzn to zupełnie inna kwestia. To, że im się podobają kobietki na ulice inne niż ty, ty, czy ty… to nie znaczy w ogóle że im się nie podobacie. Chodzi o to, że z nimi może mieć fantazje erotyczne (nie znaczy wcale, że ma) a z wami marzenia odnośnie założenia rodziny. To jest normalne i uważam, że nie ma co się załamywać czy przeciwstawiać ponieważ tak już jest, było i będzie. Mężczyzna dzieli kobiety na dwie grupy: 1) Te co z nimi można się zabawić 2) Te co można z nimi spędzić całe życie Wniosek z tego taki, iż każda mająca tego kochanego faceta powinna być dumna, że nie jest tą co się z nim przypadkowo przespała a jest z nim w związku. Mężczyzna który jest w kochającym związku, kocha i jest kochany rozumie w końcu, że jego kobieta jest boginią, w każdym tego słowa znaczeniu. Każdy facet w końcu mądrzeje i rozumie to i owo.

10. anonim2010-03-14 10:44:10 anonim zgłoś do usunięcia

Jasne i potem taka zwykła elegancka kobieta siedzi w domu z dzieckiem i płacze a facet posuwa na delegacji młode blond tapetki... nie wierzcie jej nie warto być niczyją żoną bo to się zawsze źle kończy! :)

11. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  12. anonim2010-03-13 22:35:38 anonim zgłoś do usunięcia

faceci sa tacy sami... coraz czesciej zaczynam to zauwazac i sie zalamuje.. najgorsze jest to kiedy moj facet na moich oczach oglada sie za laskami i je ocenia., ta jest miarowa, ta taka, ta taka... juz sie do tego przyzwyczailam ale nie znosze tego.

13. anonim2010-03-13 23:42:43 anonim zgłoś do usunięcia

niewychowany jakiś...prawdziwy,dojrzały facet i gentleman nie zachowuje się tak tylko traktuje kobiety z szacunkiem

14. anonim2010-03-14 0:43:28 anonim zgłoś do usunięcia

Tacy wyginęli tak dawno temu, że właściwie ich nigdy nie było.

15. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  16. anonim2010-03-14 0:42:47 anonim zgłoś do usunięcia

Dlatego, jeśli jesteście przynajmniej bi, to olejcie facetów i żyjcie z kobietami. Inaczej niczego się nie nauczą. Jeśli jesteście hetero... cóż, współczuję. :(

17. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  18. anonim2010-03-14 10:17:25 anonim zgłoś do usunięcia

Najlepiej robić to co oni robią.....jeśli on się obejrzy za jakąś panią ....to ty po pewnym razie też sie obejrz za jakimś Ciasteczkiem ;) A jeśli potem cie opierniczy za to ...to mu wygarnij jak się czujesz ..kiedy on tak robi. Ale najlepiej jest ... gdy facet się obruci za jakąś laską to strzelić go z liścia.......sorry ale to że mają to w genach to nie usprawiedliwia go ! I zgadzam się z tym..... jak facet prześpi się z kilkoma laskami to tak sexi jest , a jak laska sie prześpi z obcym facetem to od razu szmata...puszczalska.....

19. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  20. anonim2010-03-14 10:41:56 anonim zgłoś do usunięcia

Dlatego ja staram się być zadbana dla siebie, a jak się komuś nie podoba to won :) Kochane takie podejście jest najlepsze. Być wyrachowaną suką, wtedy żaden mężczyzna mnie nie rani bo wiem, że wszystko robię tylko i wyłącznie dla swojej przyjemności... I najlepsze, że na takim czymś można zbudować trwały związek - mezczyzna mnie nie krytykuje, bo wie, że i tak na to mówiąc prymitywnie ,,lache wyłoże'' ;) I trzymać krótko, raz się obejrzał za inną to po pysku, więcej przy mnie tego nie zrobił ;)

21. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  22. little devil2010-03-14 13:43:19 little devil zgłoś do usunięcia

Jest tak dlatego że kobiety pozwalają sobie na to. wiem że jest to ogólnie przyjęte i tak już zawsze zostanie. ale nie wiem co to za ściema że facet ma w genach oglądanie się za innymi laskami. taki by odrazu w łeb ode mnie dostał. mój też oglądał wytapetowane laski a mnie wyzywał jak użyłam większej ilości podkładu mówił albo pokazywał co mu się podoba ale ja nie mogłam tak wyglądać aż się wkurzyłam i się skończyło. Jednym słowem za dużo sobie pozwalają. Najgorsze jest to że większość dziewczyn wierzy w te ich kretyńskie wymówki i nic z tym nie robi

23. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  24. anonim2010-04-01 14:01:40 anonim zgłoś do usunięcia

Ja jak w każdym temacie napiszę: nie generalizujcie mężczyzn. Jestem jednym z nich i to, że facet rozgląda się za innymi mimo, że ma własną dziewczynę można poczytać jako "lekką zdradę". Ale jeżeli kobiety same prowokują do oglądania się za nimi (miniówy, dekolt itp) to nie miejcie pretensji i nie nazywajcie nas "świętymi krowami". Facet gdy patrzy na "tapeciare" (przynajmniej odrobinę mądrzejszy od większości) to myśli sobie nie o sexie z nią tylko jak ona ma zryty łeb. A jeżeli twój chłopak mówi ci, żebyś się nie malowała to jest to komplement bo natura wyposażyła cię tak, że nie potrzebujesz pomocy chemii a mimo to i tak będziesz się mu podobać.

25. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie
  26. anonim2010-04-01 14:05:28 anonim zgłoś do usunięcia

I jeszcze jedno: "metoda ząb za ząb" na mężczyzn nie działa, tylko bardziej się nas wkurza. A że facet jest dla was sexi, bo się przespał z paroma laskami... haha i teraz jeszcze powiedzcie, że kumple do niego mówią Mr. Sexy :D. Same uważacie takich facetów, że są ciachami, a przecież to zwyczajni zaliczeniowcy.

27. Anonim Anonim
    2. Wybierz zdjęcie
    3. Wybierz zdjęcie
    4. Wybierz zdjęcie
    5. Wybierz zdjęcie

Dodaj komentarz:

GośćAnonim

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz. Nie chcesz za każdym razem wpisywać wyniku, zaloguj się lub załóż konto.

Wpisz wynik

zarejestruj sie
WAKACJE Z PAPILOTEM
LETNI PORADNIK