Forum Miłość i Sex
-
Karen Walker2010-03-09 15:17:33
zgłoś do usunięcia
Mam 19 lat, brakuje mi kogoś bliskiego, jak każdy mam potrzebę bycia z kimś, poznałem dwóch fajnych chłopaków. Zaryzykować? I co myślicie o seksie i w ogóle o parach m-m? W sumie społeczeństwo nie akceptuje, no ale mam być całe życie nieszczęśliwy? No i jeszcze seks, też ważna sprawa, bo związek to też intymność. Zaufać i zaryzykować?
-
shellma692010-03-09 15:19:54
zgłoś do usunięcia
pewnie....lej na społeczeństwo( tłum ma to do siebie ,że jest głupi jak but) powodzenia życzę i trzymam kciuki;)
-
MissInd2010-03-09 15:23:05
zgłoś do usunięcia
bez ryzyka nie ma gry ;) poza tym w społeczeństwie są wyjątki, a każdy ma prawo do szczęścia. powodzenia.
-
anonim2010-03-09 16:17:19
zgłoś do usunięcia
ja jestem na tak;) pozdro
-
anonim2010-03-09 17:09:06
zgłoś do usunięcia
pedał
-
anonim2010-03-09 17:20:44
zgłoś do usunięcia
Pedał czy nie pedał!też człowiek!Rób tak by Tobie było dobrze!I żebyś był szczęśliwy!POWODZENIA! ;)
-
anonim2010-03-09 17:26:08
zgłoś do usunięcia
no nie no jak mozna kogos "ped***m" nazywać? Jaki ty masz poziom prymitywie? A co ma ten niby "ped****" zrobić? Iść do klasztoru lub seminarium jak 99% księży z tego samego powodu? Moim zdaniem to w seminariach i kosciele jest dopiero burdel.
-
anonim2010-03-09 19:29:45
zgłoś do usunięcia
ludzka głupota nie zna granic, idź się utop!!!!!!!!!!!!!!!
-
nadine42010-03-10 9:21:25
zgłoś do usunięcia
Homoseksualizm nie jest chorobą!Boże, ludzie jak nie znacie się w niektórych tematach to przymknijcie mordy,bo tylko ludziom ciśnienie z rana podnosicie... Jakbyś chciała wiedzieć to osoby homo nie mają na to wpływu! Seksualność w mózgu człowieka kształtuje się już I trymestrze ciąży! więc puknij się solidnie w głowę bo te osoby nie mają na to wpływu, rodzą się już z ukierunkowaniem czy będą mu się podobać kobiety czy mężczyźni! A Tobie, kolego życzę powodzenia:)
-
anonim2010-03-09 17:45:47
zgłoś do usunięcia
Widać, że wypowiedz pisała dziewczyna. Faceci(szczególnie w tym wieku) nie mają takich dylematów.
-
anonim2010-03-09 18:15:01
zgłoś do usunięcia
geje nie mają takich dylematów? chyba jestes z ksiezyca
-
anonim2010-03-09 19:45:57
zgłoś do usunięcia
jestescie żałosne -.-
-
katharsis902010-03-09 20:00:19
zgłoś do usunięcia
Każda miłość jest piękna, o ile rzeczywiście nią jest:) Więc niczego się nie bój:) tylko musisz być pewien. Oczywiście, że intymność jest ważna, wydaje mi się, że ma taki wymiar fascynacji odmiennością, daniem czegoś od siebie drugiej osobie, dlatego wg mnie ta sfera może okazać się problematyczna...ale życzę powodzenia:)
-
anonim2010-03-10 9:44:28
zgłoś do usunięcia
pedały...
-
anonim2010-03-10 14:11:08
zgłoś do usunięcia
Nie będę nikogo oceniac, ale zdecydowanie nie popieram par homoseksualnych.Nie toleruje czegoś takiego, ale też nie wtrącam się w decyzje innych.Mówie to, bo znałam paru gejów i takie zachowania bardzo mnie zniesmaczają.
-
MissInd2010-03-10 15:26:32
zgłoś do usunięcia
hmm.. tak czytam to i powiem wam tyle: ja jestem człowiekiem głębokiej wiary, do Kościoła mam wielki szacunek, ale nikt nigdy nie weprze mi , że homoseksualizm to choroba i zawsze będę bardzo tolerancyjna co do gejów i lesbijek bo każdy ma prawo do szczęścia. Kościół ma do tego troszke inne podejście, ale Kościół tworzą tylko ludzie..
-
anonim2010-03-11 13:26:49
zgłoś do usunięcia
Jej, ale tu niektóre wypowiedzi pochodzą od strasznie prymitywnych ludzi. Nie masz co się przejmować takimi głupimi wypowiedziami. Ludziom tolerancyjnym nie przeszkadza jakich ktoś jest poglądów seksualnych, Lecz nim się zdecydujesz na współżycie przemyśl to bardzo dokładnie. Każdy związek jest dozwolony, a jak już wspomniałam tylko ludzie prymitywni będą wymieniać obelgi, a nic mądrego z sensem nie napiszą. Wychowywałam się w domu dziecka, później byłam w ośrodkach wychowawczych i mieszkałam z dziewczyną przez 3 lata w jednym pokoju, która jak to się mówi ma poglądy homoseksualne. Jesteśmy teraz przyjaciólkami chociaż już dawno wyszłyśmy. Ja mam narzeczonego, ona narzeczoną i jakoś mojego narzeczonego to nie "razi", że przyjaźnię się z kimś o "innich poglądach". Trochę więcej tolerancji bo to nic nie boli:) Tobie życzę wszystkiego dobrego i przemyślanych decyzji. Pozdrawiam:)
-
anonim2010-04-01 13:47:31
zgłoś do usunięcia
Jesteś wolnym człowiekiem i rób co chcesz jak przystało na takowego :) powodzenia. A co do mieszania w te sprawy Kościoła to trochę mi was żal, bo znowu sprowadzamy sie do sprawy generalizacji. Pomyślcie trochę zanim kogoś zaczniecie obrażać.

Homoseksualny związek