Bajgle z łososiem i kaparami na środowy brunch/lunch

W tym tygodniu promujemy ryby! Bogaty w tłuszcze Omega-3 i 6 łosoś jest zdrowy, pyszny i uniwersalny. Możesz się nim zajadać na każdy posiłek bez obaw, że przytyjesz.
Bajgle z łososiem i kaparami na środowy brunch/lunch
06.03.2013

Potrzebujesz: 1 bajgla, 100 g wędzonego łososia, kremowy twarożek typu Philadelphia, łyżeczkę kaparów, koperek, pieprz, sok z cytryny

Bajgla przekrój na pół i solidnie posmaruj kremowym serkiem. Jeśli dbasz o linię, wybierz wersję light.

Łososia porwij na mniejsze kawałki i ułóż na bajglach.

Posyp posiekanym koperkiem i opłukanymi z soli, posiekanymi kaparami.

Oprósz świeżo mielonym pieprzem i skrop sokiem z cytryny. 

Polecane wideo

Komentarze (4)
Ocena: 5 / 5
Anonim (Ocena: 5) 06.03.2013 19:49
mmmmmmm serek i łosoś pychota, a gdzie kupic w Pl te bajgle?
odpowiedz
ANONIM (Ocena: 5) 06.03.2013 10:35
czyli ze takie obwazanki????
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 06.03.2013 07:27
takie bajgle w chociażby Londynie to totalny hit, tam ludzie po mprezie nie obkpupuja się w macdonaldach czy barach kebab, a bardzo modnych, smacznych i tanich bajgialniach ;]
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 06.03.2013 01:38
bajgle?
odpowiedz

Polecane dla Ciebie