Przełom w kuchni! Moda na sezonowe menu wchodzi na salony!

09 Listopada 2015

Polska branża gastronomiczna zmienia się proporcjonalnie do oczekiwań klienta, a często zaskakuje go innowacjami oraz kreatywnością.

comfort food zorza

Sezonowe menu w restauracjach jeszcze kilka lat temu były czymś niewyobrażalnym w polskiej branży gastronomicznej. Obecnie moda na sezonowość jest coraz bardziej popularna wśród świadomych restauratorów.

Dzięki wielu programom kulinarnym, blogom oraz czasopismom Polacy zaczynają rozumieć i dostrzegać przewagę wyszukanych potraw serwowanych w restauracjach czy bistro nad niezdrowym, szybkim jedzeniem.  Społeczeństwo jest coraz bardziej otwarte na eksperymenty i poszerzanie kulinarnych horyzontów, lubi próbować nowych potraw oraz delektować się wyszukanymi połączeniami smaków.

Strony

Komentarze (2)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

GoodForYou blog
(Ocena: 5)
2015-11-06 10:58:48

re: Przełom w kuchni! Moda na sezonowe menu wchodzi na salony!

Też jem sezonowo, ale w wersji wege.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-11-09 15:14:38

fuj ;p

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
  • Strona 1 z 1