Nowości kulinarne maja - skosztuj w tym tygodniu!

12 Maja 2012

Pyszności na majowy czas grillowania i weekendowego leniuchowania.

Nowości kulinarne

MARWIT, Sok z czerwonych winogron. Świeży sok z limitowanej serii, z zamknięciem typu twist-off. Duża dawka winogrona orzeźwia, poprawia krążenie w organizmie, obniża wysokość ciśnienia tętniczego. Lepsze krążenie oznacza sprawniejszą dostawę tlenu w komórkach krwi nie tylko do narządów wewnętrznych układu krwionośnego czy pokarmowo-wydalniczego, ale także do mózgu.

DAWTONA, Biała fasola w sosie pomidorowym. Niewielkie nasiona fasolki zatopione w naturalnie gęstym i aromatycznym sosie pomidorowym mają odpowiednią konsystencję i delikatny smak. Fasolę wystarczy podgrzać i doprawić wg własnego uznania – na słodko lub bardziej pikantnie - i podać z tostami lub puree z ziemniaków, by stworzyć pyszne, szybkie danie obiadowe.

FROSTA, Warzywa na patelnię karaibskie. Stanowią kompozycję ananasa, mango, brokułów, fasolki szparagowej, marchewki, cebuli, papryki oraz marchewki żółtej. Egzotycznego smaku dodaje im sos przyrządzony na bazie mleczka kokosowego i oryginalnych przypraw.

Strony

× Użyj prawej i lewej strzałki na swojej klawiaturze, aby przeglądać podstrony artykułu
Komentarze (1)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

Anonim
(Ocena: 5)
2012-05-12 00:42:49

osobiście polecam Wam wodę Diamond Clinic, warto dać za taki smak troszke wiecej...

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
  • Strona 1 z 1