Nowości kulinarne marca - skosztuj w tym tygodniu!

24 Marca 2012

Pyszności na wielkanocny stół i nie tylko...

Nowości kulinarne

DILMAH, Zestaw „A gift of four fine teas”. Specjalny, wielkanocny pakiet herbat, w którego skład wchodzą saszetki: Earl Grey (czarna herbata cejlońska wzbogacona o aromat bergamoty, świetnie podkreśli smak białej kiełbasy), English Breakfast (czarna herbata cejlońska, bez dodatków – podkreśli łagodny smak cielęciny) Lemon (czarna herbata cejlońska z aromatem cytryny, idealnie pasuje do wielkanocnych mazurków), Pure Green Tea (naturalna zielona herbata, bez dodatków – komponuje się z wyraźnym smakiem barszczu).

DELECTA, Owocowy kubek, 1,24 zł. To nowy orzeźwiający kisiel instant z soczystymi kawałkami owoców, dostępny w pięciu smakach. Słodka przekąska zawiera witaminę C oraz największą na rynku, procentową, zawartość kawałków owoców w kisielu.  Kisiel wystarczy zalać gorącą wodą i energicznie wymieszać. Jednoporcjowe opakowanie z łatwością zmieści się do torebki czy kieszeni. Dostępny w pięciu owocowych smakach.

FROSTA, Steakhouse, 15 zł. Pyszne połączenie grillowanych kotlecików z siekanej wołowiny, pieczonych ziemniaków oraz chrupiących warzyw, przyprawionych na ostro – w iście kowbojskim stylu. Nie zawiera wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej, a także konserwantów.

 

Strony

Komentarze (1)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

Anonim
(Ocena: 5)
2012-03-26 14:16:59

Uwielbiam sosy Sorenti tylko ze trudno je dostac :-(

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
  • Strona 1 z 1