Nowości kulinarne marca - koniecznie skosztuj ich w tym tygodniu!

19 Marca 2011

Pyszne nowości na początek wiosny! Z nutą trawy cytrynowej, aromatem dzikiej róży i dodatkiem koglu-moglu.

nowości kulinarne marzec 2011

MK CAFE, MK Café Espresso Professional Master. To kompozycja specjalnie wyselekcjonowanych, średnio palonych ziaren 100% Arabiki, pochodzących z upraw Brazylii i górskiego regionu centralnej Ameryki. Doskonale zbalansowana mieszanka o charakterystycznym słodkim aromacie owocowo-kwiatowym z delikatną kwaskowatością owoców cytrusowych. Dzięki mistrzowskiemu połączeniu ziaren o różnym pochodzeniu otrzymano pełne body i jedwabistą gładkość potęgującą aromat orzechów i dymu.

KNORR, Gorący Kubek Rosół z kury z nutą trawy cytrynowej, 1,01 zł. Tradycyjny smak bulionu został wzbogacony akcentem trawy cytrynowej. Zioło to w kuchni tajskiej znane jest jako aromatyczny dodatek do sosów, zup oraz mięs. Nadaje potrawom wyjątkowy smak bez kwaskowatego posmaku cytryny. W bulionie znalazł się też imbir. Tradycyjny rosół zyskał tym samym świeżość i oryginalny aromat. Od dzisiaj dobrze znane zupy nie muszą mieć wciąż tego samego smaku. Smak nowego wariantu Gorących Kubków Knorr docenią osoby, które szukają nowych kulinarnych doznań i lubią eksperymentować ze smakiem dań, które jadają na co dzień. Zupę wystarczy zalać wrzątkiem, wymieszać i po chwili cieszyć się ciepłym posiłkiem w każdych warunkach – w szkole, pracy czy podróży.

IRVING,  Rosehip  Herbata Czarna z Dziką Różą, 5,49 zł. Aromatyczne połączenie czarnej herbaty z owocami i płatkami kwiatów dzikiej róży. Esencjonalny, napar z doskonałych liści herbacianych przełamany subtelną słodyczą i delikatnym, kwiatowym aromatem. Smakuje naprawdę wyśmienicie. Dzika róża to skarbnica smaku i zdrowia wykorzystywana od wieków do przygotowywania smakowitych domowych przetworów. To też jeden z najpopularniejszych dodatków smakowych w herbatach owocowych. Propozycja IRVINGA to innowacja w segmencie herbat czarnych.

WEDEL, Nadziewana czekolada o smaku kogel – mogel, 3,50 zł. Przypadnie ona do gustu zapewne nie tylko dzieciom, ale i starszym miłośnikom słodkości, przypominając im smak pysznego deseru z dzieciństwa.

Strony

Komentarze (8)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

Anonim
(Ocena: 5)
2011-04-27 18:55:52

Kupiłam zielona herbatę z maliną Irvinga, także polecam, bo to świetne połączenie smakowe:)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-24 18:32:17

A herbata Irving z dziką różą zapowiada się pysznie:) Mam zaufanie do tej marki, bo za każdym razem kupuję herbatę z dodatkiem prawdziwych owoców, a nie susz owocowy. Muszę ją kupić, po prostu muszę:)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-23 12:17:14

ptasie mleczko mmmmm pyszota, a o nowych kopcach kreta papilot nic nie wie? czekoladowy i sernik na punkcie czekoladowego kopca zwariowałam :P

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-19 14:55:15

ta czekolada kogel-mogel jest przepyszna

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-19 13:07:33

jadłam Kielecki sos czosnkowy :p bardzo dobry

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-19 09:07:53

"Nowości kulinarne marca - koniecznie skosztuj JE ( te nowości ) w tym tygodniu" - kompletnie głupi błąd.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-19 10:32:40

skosztować czegoś, ich (tych nowości)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-19 08:28:16

matko rosół z trawą cytrynową, czekolada z kogel-mogel co to za dziwactwa.. ?

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
  • Strona 1 z 1