Nowości kulinarne marca - koniecznie skosztuj ich w tym tygodniu!

12 Marca 2011

Sześć spożywczych nowinek, których nie może zabraknąć w twojej kuchni!

nowości kulinarne

ELLACTIVA, Toffi z wapniem,  27 zł. Smaczne toffi o czekoladowym smaku, które całkowicie zaspokaja dzienne zapotrzebowanie na wapń i witaminę D dla Ciebie i całej rodziny.  Ellactiva zawiera kompleks dla zdrowych kości Calvital 400, unikalną formułę odpowiednio skomponowanych minerałów takich jak fosfor, magnes, potas oraz wapń. To jedyny suplement diety zawierający wapń pozyskany z mleka, które jest powszechnie uznawane za najlepsze źródło składników odżywczych potrzebnych do budowy kości. Innowacyjna forma Ellactivy to łatwy i skuteczny sposób na uzupełnienie dziennej zalecanej ilości wapnia i innych kluczowych składników odżywczych potrzebnych do budowy kości.

KAMIS, Musztarda Specialite z czerwonym winem, 5 zł. Jest to gruboziarnista musztarda na bazie czerwonego wina o wyrafinowanym, słodko-winnym smaku. Stanowi idealny dodatek do mięs podawanych na zimno oraz wędlin, a także jest polecana jako dodatek do sosów mięsnych i do sosów sałatkowych winegret. Czerwone wino doskonale komponuje się ze smakiem musztardy.

OBST, Pieczywo lekkie żytnie razowe, 2,40 zł. Przypadnie ono do gustu również tym osobom, które cenią sobie zdrową dietę, a jednocześnie nie chcą odmawiać sobie smacznych posiłków. Wypiekane jest z naturalnych, wysokogatunkowych surowców, bez dodatku cukru.Dostępne jest w sklepach spożywczych oraz super- i hipermarketach na terenie kraju (m.in. w sieci Auchan).

Strony

× Użyj prawej i lewej strzałki na swojej klawiaturze, aby przeglądać podstrony artykułu
Komentarze (13)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-30 23:30:02

Musztarda z winem - bomba! Jako dodatek do mięs sprawdza się idealnie. Pieczywo lekkie żytnie razowe Obst również znakomite. Kanapeczka z takiego chlebka z pastą z makreli - prawdziwa pyszność (i mniej kalorii od tradycyjnej pajdy chleba :) ). Polecam gorąco te 2 nowości! Adrianna

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-24 23:55:51

To pieczywko Obsta jest rewelacyjne! Chrupiące, leciutkie i naprawdę smaczne. Polecam :) (Annika)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-16 19:42:21

ŁOMŻA! Mega piwo :)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-14 11:07:41

VISOLVIT JEST PYSZNY!

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-12 14:07:53

OBST, Pieczywo lekkie żytnie razowe - to jest najbardziej tuczący rodzaj pieczywa. I mogą sobie nawet pisać, że 'light', a jest tak mocno przetworzone, że głowa mała. Żadnych składników odżywczych, ale za to ile shitu...

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-12 12:38:49

visolvit pije a raczej zjadalm od 10 roku zycia ;|

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-12 10:57:36

Visolvit, nowinka z PRL-u Wzorowana na Vibovicie... Też mi nowość, raczej "komuno wróć". Skoro tak, to ja chcę lody w kartoniku z Iglopolu :D

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-12 00:44:07

łomża!

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2011-03-12 00:34:24

VISOLVIT - smak dzieciństwa! ^^

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz