Nowości kulinarne maja - skosztuj w tym tygodniu!

28 Kwietnia 2012

Bye, bye dieta! Oto pyszności na majowy weekend.

Nowości kulinarne

GOOD FOOD, Extra Cienkie wafle ryżowe z jabłkiem i cynamonem, 2,50 zł.  Łączy w sobie słodycz pieczonego jabłka i dodatku cynamonu z lekkością i wartościami pełnoziarnistej przekąski. Swój słodki smak zawdzięczają nie tylko suszonym owocom i przyprawom, ale również dodatkowi cukru kandyzowanego. Oprócz przyjemności chrupania dostarczają organizmowi odpowiednią ilość witamin. Good Food wykorzystuje w produkcji pełnoziarnisty ryż brązowy, który w porównaniu do białego posiada o wiele więcej błonnika, któryreguluje pracę układu pokarmowego i perystaltykę jelit.

EMIX, Lody pianka shake, 1,35 zł. Występują w trzech klasycznych smakach: śmietankowo-waniliowym, truskawkowym i czekoladowym. Przygotowanie lodowego deseru jest niezwykle proste. Wystarczy do mieszanki dodać zimne mleko, miksować 2-3 minuty i w zależności od wybranego deseru, schłodzić w lodówce gdy chcemy lody lub shake, bądź dodać owocową galaretkę w proszku gdy akurat mamy ochotę na shake.

CRISPY NATURAL, Chipsy z sera, 2,90 zł. Pierwsze chipsy bez smażenia i pieczenia, bez dodawania tłuszczu w procesie produkcji. Crispy z sera o obniżonej zawartości tłuszczu (20 proc.) i technologia ich wytwarzania objęte są światowym zastrzeżeniem patentowym. W ofercie są trzy propozycje: chipsy z sera z marchwią, cebulą, o smaku a la Italiana. Serowe chipsy są źródłem naturalnego wapnia, błonnika i białka. Nie zawierają glutenu.

Strony

Komentarze (3)
ocena
5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

Anonim
(Ocena: 5)
2012-04-28 23:08:58

raccuszki *_________________*

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2012-04-28 12:41:02

ser i cebula chrupiące plasterki *______*

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2012-04-28 11:57:06

Lody pianka shake *___*

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
  • Strona 1 z 1