Nowości kulinarne lutego - skosztuj w tym tygodniu!

Na słodko czy na słono? Pyszne nowinki dla miłośników wytrawnych konkretów i słodkich przyjemności.
Nowości kulinarne lutego - skosztuj w tym tygodniu!
18.02.2012

WINIARY, Pomysł na Creme Caramel z sosem karmelowym, 3,50 zł. Tak mało trzeba, by osłodzić sobie długie, zimowe wieczory.  Słodka śmietanka, mleko i wspaniały pomysł na słodki przysmak: wystarczy 15 minut przygotowań i aksamitny deser gotowy! Opakowanie zawiera bazę do przygotowania kremu oraz sos.

FRUGO, Czerwone Frugo, 1,89 zł. Wibruje siłą uczuć za sprawą wybuchowego granatu oraz ognistych wiśni i czerwonych porzeczek, łagodzonych aromatem wstydliwie zarumienionych truskawk. W sklepach pojawiło się 14 lutego.

nowości kulinarne

MIĘDZYBRODZKI MAKARON, 4-jajeczny Gniazdka Wstążki, 2,80 zł. Jego największą zaletą jest doskonały smak oraz konsystencja, uzyskane dzięki specjalnej recepturze oraz składnikom wysokiej jakości. Świeże jajka wbijane w trakcie produkcji wprost ze skorupki i mąka z twardej pszenicy durum sprawiają, że makaron jest sprężysty, ma słoneczną barwę i aż dwukrotnie zwiększa swoją objętość podczas gotowania.

IRVING, Herbata Russian Cherry Confiture, 6,49 zł. To wyjątkowa mieszanka aromatycznej czarnej herbaty z dodatkiem słodko-kwaśnego soku wiśniowego wzbogacona nutą kardamonu, o którego miłosnych właściwościach wspomina „Kamasutra”. Opakowanie zawiera 20 torebek herbaty w kopertkach.

KNORR, Fix Soczysta Karkówka z warzywami, 3,16 zł. Z jego pomocą można przygotować pełne danie na bazie świeżych produktów: mięsa, ziemniaków i innych warzyw. Dzięki specjalnej dołączonej torebce karkówka będzie się piec we własnym sosie, co zmniejszy ilość używanego tłuszczu, a pieczenie będzie trwało krócej. Od razu jest też gotowy przyrządzony sos do warzyw. Koniec z godzinami spędzonymi w kuchni!

Zobacz także:

POMYSŁ NA PREZENT: Książka kulinarna dla faceta

Mężczyzna też może nauczyć się gotować.

Naked Body Sushi – japońskie specjały na nagim ciele

Japońskie przysmaki zaserwowane w niekonwencjonalny sposób.

Polecane wideo

Komentarze (21)
Ocena: 5 / 5
Anonim (Ocena: 5) 24.02.2012 13:40
w każdym sklepie teraz jest frugo
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 24.02.2012 13:39
uwielbiam frugo :)
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 19.02.2012 15:06
Ja Pana Cotte robię sama:) ostatnio zrobiłam z galaretka truskawkowa i likierem jejecznym. PYCHA!
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 18.02.2012 22:12
creme caramel z winiary jest paskudne! sos smierdział jeszcze obrzydliwy a pudding bez smaku. Nie polecam.
odpowiedz
Anonim (Ocena: 5) 18.02.2012 17:54
nie mogę patrzeć na te syntetyczne jedzenie z paczki. Jak można to jeść? ;/
odpowiedz

Polecane dla Ciebie