Czym smarować pieczywo?

04 Sierpnia 2016

Właśnie znalazłyśmy produkt idealny!

kanapki

Wyobraź sobie swoją kuchnię pełną barw, niezwykłych zapachów i przepełnioną feerią smaków pochodzących z natury. Fithia stawia na dobre samopoczucie po posiłku. Zapewnia to poprzez odpowiednią kombinację zdrowych, naturalnych składników i smaku, wychodząc z założenia, że dbanie o zdrowie nie może przekreślać przyjemności jedzenia. Proponuje Ci produkty bazujące na naturalnych surowcach – takie jak zdrowe tłuszcze roślinne oraz oleje tłoczone na zimno bogate w tłuszcze nienasycone – ale jednocześnie z odrobiną szaleństwa i przyjemności. Są one smaczne i można używać ich na różne sposoby: spożycie bezpośrednie, wzbogacanie smaku potraw, czy też pieczenie, duszenie i gotowanie.

FITHIA do smarowania

Fithia z olejem z pestek dyni to arcydzieło wśród produktów do smarowania pieczywa. Kluczowym składnikiem jest olej tłoczony na zimno pozyskany z pestek dyni, który charakteryzuje się ciemnozieloną barwą oraz intensywnym smakiem. To właśnie on nadał Fithii niespotykane walory – subtelną pistacjową barwę i orzechowy smak, przywodzący skojarzenia ze świeżo upieczonym ciepłym chlebem. Fithia najlepiej sprawdza się na kanapkach z żółtymi serami, twarogiem, wędlinami i warzywami wzbogacając ich smak, z kolei dodana do gotowanych ziemniaków zmieni zwykłe purée w dzieło sztuki kulinarnej.

Strony

× Użyj prawej i lewej strzałki na swojej klawiaturze, aby przeglądać podstrony artykułu
Komentarze (0)
ocena
0/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz