Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

18 Grudnia 2015

Obcokrajowcy docenili naszą otwartość. Chyba nie ma się z czego cieszyć?

turysta

Jeszcze do niedawna niektórzy z nas wstydzili się przyznawać do swojego pochodzenia za granicą. Polska kojarzyła się z biedą, komunizmem, przesadną religijnością, kiepskim gustem i brakiem perspektyw. Przez ostatnie lata nasz wizerunek zmienił się bardzo na korzyść. Obcokrajowcy doceniają naszą znajomość języków obcych, gust, pracowitość i coraz chętniej odwiedzają nasz kraj. Jedno się nie zmieniło – z nieznanych nam bliżej powodów wciąż uważa się, że dziewczynę znad Wisły wyjątkowo łatwo poderwać.

Nasze krótkie śledztwo doprowadziło nas do szokujących dyskusji toczonych na zagranicznych forach dyskusyjnych. Panowie, zwłaszcza z Europy Zachodniej, doradzają sobie, gdzie można spotkać najbardziej otwarte kobiety. Mówiąc dosadnie – chodzi o najłatwiejsze dziewczyny, które po kilku minutach znajomości dosłownie wskakują obcokrajowcowi do łóżka. Ich opinie potwierdzone są osobistymi doświadczeniami.

Dlaczego zdaniem niektórych zasłużyłyśmy na ten niechlubny tytuł?

 

Strony

× Użyj prawej i lewej strzałki na swojej klawiaturze, aby przeglądać podstrony artykułu
Komentarze (54)
ocena
4.5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

niemka tajemnicza gepardzia
(Ocena: 5)
2016-05-17 15:50:20

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Jasne jeśli nie wiecie jakie są kobiety zagraniczne ? To do wiadomości polaków nie wypowiadajcie się o nas i naszych rodzinach . My niemki mijałysmy amerykanki dziewczyny ale powiedziawszy są też trzepniete i hwalidupy jak polskie katoliczki ,śmiały z byle gowna nawet przy ludziach ,lepiej japończycy zdecydowanie lepiej się od amerykanek zachowują nawet w sklepach .nam niemkom podoba się kultura mocno wychowanych japończyków to wspaniali i mądrzy ludzie osiągający sukcesy do tego są bardzo wychowani nie pijaki takie jak polaki co kultury nie znają .

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
nowicjusz
(Ocena: )
2016-09-07 20:38:51

kulturę to wyście mieli przed wojną, aż wam to zostało do dzisiaj. nic dziwnego że takie z was drewna jak japonczycy, bo lubicie podporzadkowywac innych. wolnosc dotyczy tego co w glowie. pijakow to pewnie spotykalas bo tylko takie na ciebie lecą.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 17:54:45

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Zwyczajnie mi przykro ,ze ktoś patrząc na mnie może tak pomyśleć. Dziewczyny po prostu się szanujmy. A nie będzie wstydu

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 21:43:22

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

To niestety jest prawda. Mój dobry kolega, który lubi czasami pójść na imprezę byle gdzie, do klubu itp. Wejdzie, napije się, potańczy, zaproponuje i po sprawie.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 14:32:10

To niestety, Twój kolega też jest puszczalski.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 12:10:50

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Ojej, co ten gość nie powie. To brzmi jak niespełniona fantazja jakiegoś powalonego kretyna z łbem napchanym stereotypami. Nie przeczę, że takie Polki się znajdą, ale żeby aż tak twierdzić? Jak się zechce to się znajdzie takie w każdym kraju.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 07:50:48

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Niestety to prawda, typowa polka ktora w zyciu nigdzie nie byla jak widzi obcokrajowca to juz jej dupa mieknie i rzucaja sie jak pies na kielbase. mysla ze jak pojda z nimi do lozka to juz wielka ameryka stoi otworem a tu dupa.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Virgin
(Ocena: 5)
2015-12-19 10:19:58

Wiem, co Polki robią np. w UK, ale w porównaniu do Brytyjek nie są takie najgorsze. :D

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 00:38:27

Ruda

Mój Oświęcim taki piękny...a propo ciekawe gdzie te kilka kilometrów dalej i które mu tak chętnie dały ;D Ktoś tu ma chyba zbyt wybujałą fantazje

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 21:59:00

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Nie wiem o co to oburzenie, to że jakiś portal zrobił jakieś badania (właściwie gdzie są te pytania, odpowiedzi statystyki? Czy to znowu Amerykańscy Naukowcy dowiedli...?) nie znaczy że jesteśmy bardziej czy mniej puszczalskie/scy niż inne nacje.. Większość ludzi miała w swoim życiu momenty gdzie trochę za bardzo zaszaleli albo poszli na całość (np na studiach albo na wakacjach) i jeśli nie krzywdzą przy tym innych (np. zdrada) to co to kogo obchodzi...?

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:58:49

ciekawe co powiecie o amerykankach, tam seks ns pierwszym spotkaniu to norma. Studiowalam za granicą i fa

ciekawe co powiecie o amerykankach, tam seks ns pierwszym spotkaniu to norma. Studiowalam za granicą i mężczyźni mieli bardzo dobra opinie o nas jako o pięknych, zadbanych, wykształconych kobietach. Większość studiujących ze mną tan dziewczyn,w tym i ja wyszla za obcokrajowca. Mój mąż zawsze szanuje Polskę i wpaja dzieciom, ze mimo amerykańskiego paszportu ich drugie dziedzictwo jest stąd

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 10:29:19

Ty po prostu obracasz się w towarzystwie ludzi na poziomie. W każdej nacji znajdzie się prostak, który będzie rzucał nieprzyzwoitymi tekstami, tak jak np. ten Włoch, o którym wspomniała jedna z Komentujących albo panowie, którzy wypowiadali się na forum, które jest źródłem tego artykułu.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:14:49

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

nie zagladajmy innym do łóżek, niech kazdy prowadzi taki tryb zycia jaki mu sie podoba, to nie jest nasza sprawa, nie oceniajmy. Sadze ze u wiekszosci takich dziewczyn to sprawa przejsciowa, poprostu chca sie zabawic tak jak Ci faceci którzy to pisza, a jak sie naprawde zakochaja to wydorosleją, nie kazda kobieta musi miec max 3 partnerow seksualnych, pozatym nie robi nikomu krzywdy (wrecz przeciwnie :D)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 1)
2015-12-18 19:14:42

Chyba odezwała się jedna z tych "otwartych"...

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 15:01:29

haha dla twojej wiedzy jestem dziewica, poprostu wkurza mnie takie ocenianie kobiet, co robia ich sprawa

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 09:15:06

popieram autorkę komentarza... każdy musi się wyszaleć, potem przychodzi czas na stabilizacje. wszystko po kolei.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 14:57:38

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Mało laty puszczaja sie za kase i psują nam opinie.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:41:56

To współczuję. Ja np. uważam, że jedyną osobą, która może mi zepsuć opinię jestem JA, a małolaty, które dają za kasę mnie nie interesują. Nie mam z nimi nic wspólnego i generalnie mam wygwizdane na to, co jakiś zagraniczny prostak myśli o Polkach.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz