Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

18 Grudnia 2015

Obcokrajowcy docenili naszą otwartość. Chyba nie ma się z czego cieszyć?

turysta

Jeszcze do niedawna niektórzy z nas wstydzili się przyznawać do swojego pochodzenia za granicą. Polska kojarzyła się z biedą, komunizmem, przesadną religijnością, kiepskim gustem i brakiem perspektyw. Przez ostatnie lata nasz wizerunek zmienił się bardzo na korzyść. Obcokrajowcy doceniają naszą znajomość języków obcych, gust, pracowitość i coraz chętniej odwiedzają nasz kraj. Jedno się nie zmieniło – z nieznanych nam bliżej powodów wciąż uważa się, że dziewczynę znad Wisły wyjątkowo łatwo poderwać.

Nasze krótkie śledztwo doprowadziło nas do szokujących dyskusji toczonych na zagranicznych forach dyskusyjnych. Panowie, zwłaszcza z Europy Zachodniej, doradzają sobie, gdzie można spotkać najbardziej otwarte kobiety. Mówiąc dosadnie – chodzi o najłatwiejsze dziewczyny, które po kilku minutach znajomości dosłownie wskakują obcokrajowcowi do łóżka. Ich opinie potwierdzone są osobistymi doświadczeniami.

Dlaczego zdaniem niektórych zasłużyłyśmy na ten niechlubny tytuł?

 

Strony

Komentarze (54)
ocena
4.5/5

Pozostaw pole puste, aby dodać komentarz jako anonim.

Opcjonalnie

Ocena artykułu 1-5

Wpisz wynik równania, aby dodać komentarz

niemka tajemnicza gepardzia
(Ocena: 5)
2016-05-17 15:50:20

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Jasne jeśli nie wiecie jakie są kobiety zagraniczne ? To do wiadomości polaków nie wypowiadajcie się o nas i naszych rodzinach . My niemki mijałysmy amerykanki dziewczyny ale powiedziawszy są też trzepniete i hwalidupy jak polskie katoliczki ,śmiały z byle gowna nawet przy ludziach ,lepiej japończycy zdecydowanie lepiej się od amerykanek zachowują nawet w sklepach .nam niemkom podoba się kultura mocno wychowanych japończyków to wspaniali i mądrzy ludzie osiągający sukcesy do tego są bardzo wychowani nie pijaki takie jak polaki co kultury nie znają .

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
nowicjusz
(Ocena: )
2016-09-07 20:38:51

kulturę to wyście mieli przed wojną, aż wam to zostało do dzisiaj. nic dziwnego że takie z was drewna jak japonczycy, bo lubicie podporzadkowywac innych. wolnosc dotyczy tego co w glowie. pijakow to pewnie spotykalas bo tylko takie na ciebie lecą.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 17:54:45

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Zwyczajnie mi przykro ,ze ktoś patrząc na mnie może tak pomyśleć. Dziewczyny po prostu się szanujmy. A nie będzie wstydu

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 21:43:22

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

To niestety jest prawda. Mój dobry kolega, który lubi czasami pójść na imprezę byle gdzie, do klubu itp. Wejdzie, napije się, potańczy, zaproponuje i po sprawie.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 14:32:10

To niestety, Twój kolega też jest puszczalski.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 12:10:50

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Ojej, co ten gość nie powie. To brzmi jak niespełniona fantazja jakiegoś powalonego kretyna z łbem napchanym stereotypami. Nie przeczę, że takie Polki się znajdą, ale żeby aż tak twierdzić? Jak się zechce to się znajdzie takie w każdym kraju.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 07:50:48

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Niestety to prawda, typowa polka ktora w zyciu nigdzie nie byla jak widzi obcokrajowca to juz jej dupa mieknie i rzucaja sie jak pies na kielbase. mysla ze jak pojda z nimi do lozka to juz wielka ameryka stoi otworem a tu dupa.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Virgin
(Ocena: 5)
2015-12-19 10:19:58

Wiem, co Polki robią np. w UK, ale w porównaniu do Brytyjek nie są takie najgorsze. :D

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 00:38:27

Ruda

Mój Oświęcim taki piękny...a propo ciekawe gdzie te kilka kilometrów dalej i które mu tak chętnie dały ;D Ktoś tu ma chyba zbyt wybujałą fantazje

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 21:59:00

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Nie wiem o co to oburzenie, to że jakiś portal zrobił jakieś badania (właściwie gdzie są te pytania, odpowiedzi statystyki? Czy to znowu Amerykańscy Naukowcy dowiedli...?) nie znaczy że jesteśmy bardziej czy mniej puszczalskie/scy niż inne nacje.. Większość ludzi miała w swoim życiu momenty gdzie trochę za bardzo zaszaleli albo poszli na całość (np na studiach albo na wakacjach) i jeśli nie krzywdzą przy tym innych (np. zdrada) to co to kogo obchodzi...?

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:58:49

ciekawe co powiecie o amerykankach, tam seks ns pierwszym spotkaniu to norma. Studiowalam za granicą i fa

ciekawe co powiecie o amerykankach, tam seks ns pierwszym spotkaniu to norma. Studiowalam za granicą i mężczyźni mieli bardzo dobra opinie o nas jako o pięknych, zadbanych, wykształconych kobietach. Większość studiujących ze mną tan dziewczyn,w tym i ja wyszla za obcokrajowca. Mój mąż zawsze szanuje Polskę i wpaja dzieciom, ze mimo amerykańskiego paszportu ich drugie dziedzictwo jest stąd

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 10:29:19

Ty po prostu obracasz się w towarzystwie ludzi na poziomie. W każdej nacji znajdzie się prostak, który będzie rzucał nieprzyzwoitymi tekstami, tak jak np. ten Włoch, o którym wspomniała jedna z Komentujących albo panowie, którzy wypowiadali się na forum, które jest źródłem tego artykułu.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:14:49

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

nie zagladajmy innym do łóżek, niech kazdy prowadzi taki tryb zycia jaki mu sie podoba, to nie jest nasza sprawa, nie oceniajmy. Sadze ze u wiekszosci takich dziewczyn to sprawa przejsciowa, poprostu chca sie zabawic tak jak Ci faceci którzy to pisza, a jak sie naprawde zakochaja to wydorosleją, nie kazda kobieta musi miec max 3 partnerow seksualnych, pozatym nie robi nikomu krzywdy (wrecz przeciwnie :D)

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 1)
2015-12-18 19:14:42

Chyba odezwała się jedna z tych "otwartych"...

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-19 15:01:29

haha dla twojej wiedzy jestem dziewica, poprostu wkurza mnie takie ocenianie kobiet, co robia ich sprawa

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-20 09:15:06

popieram autorkę komentarza... każdy musi się wyszaleć, potem przychodzi czas na stabilizacje. wszystko po kolei.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 14:57:38

re: Najłatwiejsze kobiety na świecie: Polki. Szokujące recenzje zagranicznych turystów!

Mało laty puszczaja sie za kase i psują nam opinie.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz
Anonim
(Ocena: 5)
2015-12-18 16:41:56

To współczuję. Ja np. uważam, że jedyną osobą, która może mi zepsuć opinię jestem JA, a małolaty, które dają za kasę mnie nie interesują. Nie mam z nimi nic wspólnego i generalnie mam wygwizdane na to, co jakiś zagraniczny prostak myśli o Polkach.

Zgłoś do usunięcia Odpowiedz